SEKSI VAMO-TAMO: Zvezdine čirlidersice i privatno izazivaju do bola! (FOTO)

Atraktivne Zvezdine čirlidersice obradovale fanove na fejsbuku provokativnim fotografijama u toplesu i čipkastim boksericama

  • 4

Atraktivne čirlidersice Crvene zvezde koje smo nedavno gledali na utakmici Evrokupa sada privlače pažnju u drugom okruženju, ali podjednako seksi!

Igračice, svetske prvakinje u šou densu, članice plesnog studija "Fluid Girls", imaju bogato iskustvo s festivala "Exit",  iz "Prvog glasa Srbije", a sjajno se snalaze i ispred objektiva foto aparata.

Ovoga puta, pojedine članice su nas obradovale fotkama koje su sa prijateljima podelila na Fejsbuk profilima.

Koreograf Sandra Mišić pokazala je svoje zanosno telo na fotografiji na kojoj je u prvi plan istakla svoju pozadinu u čipkastim boksericama, dok je lice sakrila kačketom.

Pratioci na Fejsbuku burno su reagovali i komentarisali fotografiju igračice Jovane Đurić koja je otkrila gotovo celo svoje telo jer se slikala u toplesu, a samo je rukama prekrila grudi. Na radost muškog dela publike ni donji deo bikinije nije mnogo pokrio. 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lamine

    18. mart 2014 | 18:04

    Kakve veze pornografija 1.stepena ima sa sportom, košarkom i navijačima? Ne odustajete i pored jasnog suda (sportske i normalne) Srbije...

  • notorious

    18. mart 2014 | 16:57

    Ovo je katastrofa!

  • Kompetentan

    18. mart 2014 | 21:45

    Nista to nije mi moramo ko kucici za nekim da trcimo i nekog da kopiramo, ma koliko to bilo bez veze strana nam gofna lepse od nasih smrde . Do juce je Yuga imala najace kosarkase sveta i bez tih exponiranja mesa , same sebe bacaju pod noge prikazivajuci se kao musko meso....bljak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA