Đoković posle poraza: Moram da mu ''skinem kapu''

Istovremeno je najavio i napad na US Open

  • 5
Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Mastersa u Sinsinatiju, ali nije ni previše bio razočaran posle poraza od Rusa Danila Medvedeva.

Podsetimo, Medvedev je posle preokreta uspeo da izbori finale i tako je Ðokovića sprečio da odbrani titulu - 3:6, 6:3, 6:3!

- On je igrao neverovatno od rezultata 4:3 u drugom setu. Nisam mogao mnogo da uradim. Pokušavao sam da vratim njegove servise, ali ne možete na pravi način da se pripremite za nekog ko je konstantno pogađao od tog momenta do kraja meča. Možda je napravio dve dvostruke servis greške iz onoliko servisa. Svaka čast Danilu, zaista. Možda je trebalo da budem bolji posle 1:1 i brejka u trećem setu, ali moram da skinem kapu Medvedevu - rekao je Đoković posle meča i dodao:

- On je definitivno jedan od najboljih tenisera sveta i vredno radi da bi ušao u TOP 5. Izgubio sam meč, ali nisam mnogo toga pogrešnog radio. Sada idem da se pripremim za US Open i da se borim za titulu tamo kao i svi ostali.

Podsetimo, US Open počinje 26 avgusta i trajaće do 8. septembra. Titulu brani Đoković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA