≫ 

ATP gubi strpljenje, Kirjosu preti suspenzija zbog "poganog" jezika!

Australijski teniser mogao bi da dobije zabranu igranja na turnirima

  • 8
US Open Tennis Foto: Tanjug/AP

Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) pokrenuo je istragu protiv Nika Kirjosa zbog tvrdnje iznete na pres konferenciji posle meča sa Stivom Džonsonom u prvom kolu US Opena.

Novinar je Kirjosa pitao šta misli o rekordnoj kazni koju je dobio (102 hiljade evra) zbog vređanja sudije u drugom kolu Sinsinatija i da li je to uticalo na njega.

- ATP je svakako korumpirana, nisam se nimalo potresao zbog toga. Kažnjen sam 102 hiljade zašta? Zašto pričamo o nečemu što se desilo pre tri nedelje kad sam upravo "iseckao" nekoga u prvom kolu US Opena? - rekao je Kirjos.

Zbog ovoga ga čeka moguća suspenzija, a spisak prekršaja i ispada na njegovom kontu nije mali.

Kirjos se vrlo brzo oglasio zvaničnim saopštenjem u kom ukazuje na to da nije mislio da je ATP zaista korumpirana, već da ima dvostruke standarde, te da je samo loše izabrao reči.

Priznaje i da "nije savršen, niti se to pretvara da jeste" i kaže da ga je zaslužio mnoge kazne, ali da očekuje da budu u skladu sa onima širom ATP tura, što se do sada po njegovim rečima nije događalo.

VIDEO - Ižvrljao Novakovo ime! Da li je ovo novo dno koje je dotakao Nik Kirjos?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA