• 0

Novinar odgovorio Nadalu posle prozivke na konferenciji: Rafa, hoću izvinjenje!

Italijan je ranije uglavnom imao bolja iskustva sa Špancem

  • 0

Poznati teniski novinar Ubaldo Skanagata našao se na udaru španskog tenisera Rafaela Nadala posle meča sa Aleksandrom Zverevim na završnom mastersu u Londonu.

Nadal je od Zvereva poražen u dva seta, rekao je posle meča da mu je to prvi poraz od Vimbldona, te da ne očajava, ali mu se nimalo nije svidelo Skanagatino pitanje o tome da li je nedavno venčanje sa Marijom "Ćiskom" Pereljo uticalo na njegovu motivaciju.

- Da li me stvarno to pitate? Je li ovo ozbiljno pitanje ili šala? Je l' ozbiljno? Iznenađen sam. To je veliko iznenađenje jer me to pitate jer sam sa istom devojkom već 15 godina i živim veoma stabilan i normalan život. Nebitno je da li provlačite prst kroz prsten ili ne. Na svoj način, ja sam običan momak - rekao je Nadal, pre nego što je prešao sa engleskog na španski jezik.

- Prelazimo na španski jer je ovo s*anje - ljutito je prokomentarisao Bik sa Majorke. Ovakva reakcija je začudila Skanagatu.

- Nikada nisam imao problem sa Rafom... On je dobar momak. Moje pitanje je bilo bezazleno. Verujem da je venčanje važno u životu, to je emotivan događaj i zbog toga mislim da nije glupo postaviti pitanje da li je venčanje bilo smetnja za tenis - rekao je Skanagata.

On je nakon svega dodao i kako se nada da će od španskog igrača dobiti izvinjenje za ono kako je Nadal reagovao.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima