≫ 

Pogledajte kako sramotni Kirjos likuje jer Đoković ima korona virus!

Australijanac još jednom nije pokazao ljudskost

  • 26
Novak Đoković, Nik Kirjos Foto-montaža: Nikola Tomić, Tanjug/AP

Novak Đoković je pozitivan na korona virus, a njegov rival Nik Kirjos kao da je jedva dočekao tu informaciju. Poznato je da Australijanac ne voli Novaka ni malo, ali malo ko je očekivao i da će likovati nakon što se objavi informacija da je prvi teniser sveta pozitivan na testu, kao i njegova supruga Jelena.

- Oh, momče - napisao je kratko Kirjos uz objavljenu informaciju Skaj Sporta da je Novak Đoković pozitivan na korona virus.

Verovatno je malo ko očekivao da se Kirjos javi i pruži podršku Novaku i poželi mu zdravlje, jer korona virus nije naivna bolest, ali umesto toga, Kirjos je odabrao da likuje i još jednom pokazao kakav je čovek.

Podsetimo, Kirjos je udario na Novaka i nakon što je objavljeno da je Grigor Dimitrov pozitivan na testu, takođe uz skrivenu poruku za Novaka na račun njegovog nadimka "Joker".

Ubrzo se još jednom oglasio na Tviteru. Iako je napisao da se moli za sve koji su zaraženi korona virusom, nije propustio priliku da prozove Novaka za neodgovorno ponašanje uz objavljeni snimak iz kluba u Beogradu.

- Nemojte me više prozivati i govoriti da su stvari koje sam radio neodgovorne ili glupe. Ovo pobeđuje sve - rekao je Kirjos.

Pogledajte i kako se verovatno zarazio Novak posle kontaktata sa Grigorom Dimitrovim:

Video: Ižvrljao Novakovo ime! Da li je ovo novo dno koje je dotakao Nik Kirjos?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • biljana perić

    23. jun 2020 | 14:57

    Mali ljudi mogu da porastu, da budu visoki ali u dusi ostaju zauvek mali.Nole ti uvek bio i zauvek ostajes GROMADA, ne ocekuj da te razumeju sitne duse i beskicmenjaci.Puno zdravlja tebi i porodici.....

  • Aleksandar

    23. jun 2020 | 14:49

    Ovog stvarno treba prevaspitati

  • Tadija

    23. jun 2020 | 15:09

    Ovaj Kirijos po ponašanju kao da je Crnogorac?! Ozbiljno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA