≫ 

Argentinski teniser besan: Đokovićev balkon veći od mog smeštaja, gde su Rafa i Tim da kažu nešto?

Pelja je bio u avionu gde je nekoliko putnika testirano pozitivno na korona virus, tako da nije u mogućnosti da napušta svoju sobu

  • 7
Novak Đoković

Foto: Profimedia

Argentinski teniser Gvido Pelja frustriran je zbog karantina u kojem mora da ostane do početka Australijan opena, ali iz njegovih izjava se može videti da je ljut na sve i na svakoga.

On je uporedio svoj smeštaj sa mestom gde se nalazi Novak Đoković koji je dobio nešto povoljnije uslove u Adelaidu zbog svog statusa najboljeg igrača sveta.

Pelja je bio u avionu gde je nekoliko putnika testirano pozitivno na korona virus, tako da nije u mogućnosti da napušta svoju sobu.

- Balkon Novaka Đokovića je veći od mog smeštaja. Kada budem napustio sobu, jedini cilj mi je da se ne povredim. Znali smo odmah šta je protokol i šta će se desiti. Očekivao sam nekoga poput Rafaela Nadala ili Dominika Tima da se takođe oglase, da deluju na neki način. Ne možete u ovim uslovima da igrate na najvećem nivou - rekao je Pelja.

On je naglasio da mu je krivo samo što reprezentuje Argentinu, a nije u mogućnosti da to čini na najbolji mogući način.

- Uslovi nisu normalni. Zahtevaju od nas da održavamo sobe, a nemamo mesto gde prljav veš možemo da odložimo. Što se tiče hrane, moramo da jedemo samo ono što nam oni donesu. Možemo da naručimo, ali to što stiže je pretežno već prilično hladno. Ovo ubija i fizički i mentalno - zaključio je Pelja.

Pelja se trenutno nalazi na 44. poziciji ATP liste, a kako i svaki Južnoamerikanac, bolji je na šljaci nego na ostalim podlogama, tako da mu spremanje za Australijan open koji se igra na betonu sada pada još lošije.

Video: Nole iz karantina zaigrao užičko kolo sa navijačima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    23. januar 2021 | 11:53

    A kad se Novak pobunio, upravo protiv toga, niste ga podržali. Sad ćuti.

  • K1

    23. januar 2021 | 11:53

    Pa kad budete br 1 dobicete Terasu..😁😁😁👍💪💪

  • Coa

    23. januar 2021 | 11:40

    Pa tebra on je broj 1,rasti Rado još si mala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA