≫ 

Sestre Vilijams dominiraju na startu AO: Serena izgubila samo dva gema, Venus rešila u dva seta

Serena će se za treće kolo prvog Grend slema u sezoni boriti protiv naše Nine Stojanović

  • 0
Serena Williams, Serena Vilijams Foto: Tanjug/AP

Serena Vilijams sa jasnom vizijom je došla na Australijan open što je potvrdila već na startu takmičenja gde je bila bolja od nemačke teniserke Laure Sigmund sa ubitačnih 6:1, 6:1.

Za prolaz u drugu rundu takmičenja, Sereni je trebalo manje od sat vremena, a Nemica se pošteno ponadala brejkom u prvom gemu da će uspeti da isparira slavnoj Amerikanki. Ipak, ne da je to bio jedini blic Sigmund, već i jedina prilika da oduzme set Vilijamsovoj koja je naređala po tri brejka u oba seta i prošla dalje.

Serena će se za treće kolo prvog Grend slema u sezoni boriti protiv naše Nine Stojanović koji je napravila malo iznenađenje tako što je izbacila Irinu Begu.

I druga sestra Vilijams je obezbedila prolaz dalje - Venus je imala nešto ozbiljniji posao protiv Kirsten Flipkens, ali je za 93 minuta sa 7:5, 6:2 uspela da slavi protiv belgijske predstavnice.

Ona će se u nastavku turnira sastati u jednom manjem klasiku ženskog turnira sa Italijankom Sarom Erani koja je kao kvalifikant ušla u glavni deo žreba i pobedila Ćiang Vong posle preokreta sa 2:6, 6:4, 6:4.

Video: Olga Danilović vežba u karantinu za Australijen open

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA