Kovinić se javila posle debakla: Ovo boli, ništa drugo ne mogu da kažem – sutra je novi dan

Crnogorska teniserka u prvom setu protiv Ešli Barti osvojila samo četiri poena

  • 0
Kovinić Danka Foto: Instagram/dankakovinic

Slobodno se može reći da se crnogorska teniserka, Danka Kovinić, na jutrošnjem meču protiv najbolje na svetu, Ešli Barti, provela kao „bosa po trnju“. Njena protivnica je meč okončala posle svega 44 minuta igre i nije joj dopustila nijedan gem.

Posebno je impresivno to što je prvi set završen za svega 19 minuta, što se ne pamti u modernom tenisu. Barti je odigrala gotovo bez greške, a krajni rezultat sam po sebi govori šta smo gledali jutros na Australijan openu. Danka je u prvom setu osvojila svega četiri poena, a Barti je uzela šest od osam brejk lopti, koliko je imala na ovom meču.

- Čestitam Ešli na briljantnoj partiji. Ovo boli. Ništa drugo ne mogu da kažem, sutra je novi dan – rekla je Kovinić na Instagramu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Danka Kovinić (@dankakovinic)

Ona će ipak ostati u Melburnu i nadaće se da će više sreće imati u dublu, gde će biti u paru sa Paulom Badosom. Protivnice u prvoj rundi će im biti Misaki Doi i Nao Hibino.

Video: Kirjos ponovo napao Noleta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA