Đokovićev prijatelj "poludeo" na terenu: Izgubio poen, pa slomio reket kao Novak

Makar je na kraju odneo pobedu...

  • 0
Novak Djoković Pospišil Printskrin: Youtube/Tennis TV, Tweet/Tennis

Austrijski teniser Vasek Pospišil trenutno se takmiči u Indijan Velsu, gde je uspeo da prođe u drugo kolo posle pobede nad Džefrijem Džonom Volfom sa 2:1, po setovima 6:4, 4:6, 6:4. Pospišil važi za jednog od najboljih prijatelja Novaka Đokovića, a na meču sa Amerikancem je podsetio i na srpskog tenisera, bar što se tiče lomljave reketa.

Pospišil se dosta mučio u meču sa igračem koji je celih 100 mesta lošije rangiran od njega. U prvom setu je imao prednost od 5:2, ali je izgubio svoj servis i došao je u veoma nezgodnu situaciju iz koje se jedva iščupao.

Drugi set je bio izjednačen sve do kraja, kada je Volf oduzeo brejk i uzeo set, a u trećem je napravio i rani brejk, ali nije izdržao do kraja.

Ipak, posle jednog izgubljenog poena, Pospišil je svoj bes iskalio na reketu, da bi korisnici na Tviter to domah uporedili sa jednom Novakovom lomljavom, kada su rekli da Austrijanac zapravo pruža omaž srpskom teniseru koji ne igra u Indijan Velsu.

Video: Nole nas podsetio svojih imitacija Šarapove: Igrao nožni tenis i vrištao kao Maša dok je igrala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA