Vreme čitanja: oko 1 min.

Bila je najprsatija teniserka sveta, a onda je donela najtežu odluku: Odrekla se lopti zbog loptica!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona nije bila ponosna na bujno poprsje

  • 6
Simona Halep Simona Halep pre operacije; Foto: Profimedia

Rumunska teniserka Simona Halep prešla je put od najbolje teniserke sveta, do 7. mesta na kojem se trnutno nalazi, a tokom karijere jedna odluka odredila je njen tneiski put. 

Naime, za razliku od brojnih devojaka koje se, zbog samopouzdanja, lepote, i milion drugih razloga odlučuju na uvećanje grudi, Halep je imala drugačiji problem -prevelike grudi.

Pravo je pitanje da li bi uspela da 2008. godine nije ''otišla pod nož'', gde je smanjila grudi, koje su joj zbog veličine smetale u igri.

- Bilo mi je sve teže i teže da brzo reagujem. Težina grudi me je mučila, bilo mi je neudobno dok sam igrala. Bolela su me leđa. Čak mi se nisu sviđale ni u svakodnevnom životu. Podvrgnula bih se operaciji i da se ne bavim tenisom - priznala je Halepova.

Da podsetimo, Simona Halep se na ovogodišnjem Vimbldonu plasirala u polufinale gde će se za samu završnicu Grend slema na travi boriti sa Ukrajinkom Elinom Svitolinom.

Simona Halep, Vimbldon Simona Halep na ovogodišnjem Vimbldonu; Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    10. jul 2019 | 14:05

    U ŠOKU SAM!

  • ...

    10. jul 2019 | 14:09

    Upropasti se žena...

  • Mortadela

    10. jul 2019 | 21:43

    Ja sam isto imao problem.Zamotavao sam oko noge (sedam-osam krugova) i bilo je baš nezgodno.Sad sam skratio do kolena i mnogo je prijatnije za eksploataciju mada nije što je nekad bilo,al’ ne žalim se...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA