Delije ipak u Pazaru? Evo zašto ih nije bilo prethodnih godina! (VIDEO)

Crveno-beli će, prema nezvaničnim informacijama, imati podršku oko 400 navijača na gostovanju protiv Novog Pazara

  • 18

Utakmica visokog rizika igra se u četvrtak u Novom Pazaru gde će istoimeni klub dočekati Crvenu zvezdu! Nakon nekoliko informacija da crveno-beli ni četvrtu godinu za redom neće imati podršku Delija na gostovanju u Novom Pazaru, ipak neće biti tako!

Kako se nezvanično saznaje, grupa od 400 navijača Zvezde u sopstvenoj režiji krenuće put Sandžaka da podrže klub na jednom od najvrućih gostovanja u Srbiji , što prethodnih godina nije bio slučaj.

Telegraf vas podseća da ni na jednom od dosadašnjih mečeva Crvene zvezde u Novom Pazaru nije bilo njenih navijača.

OKTOBAR 2009, RAZLOG: KARTE

Deluje apsurdno, ali Delije nisu prihvatile stav kluba da ne preuzme ulaznice za utakmicu, pa nisu mogli da ih kupuju u Beogradu. Iako se spekulisalo najpre da je 2.000 karata obećano Zvezdinim navijačima, konačna cigfra je spala na 400, ali klub nije želeo da ima išta s distribucijom karata.

- Iako nas je takva odluka kluba zatekla, u potpunosti razumemo potez uprave. Nakon dužeg vremena Zvezda neće imati podršku svojih vernih navijača, što nam predstavlja samo dodatni motiv da u velikom broju podržimo voljeni tim u subotu, na prvenstvenom meču u Ivanjici protiv Javora - glasilo je tada saopštenje navijača crveno-belih.

APRIL 2012. - VELIKA SUBOTA

Navijači Crvene zvezde su poslednjih godina odlučili da, kao i većina navijačkih grupa u Srbiji, bojkotuju mečeve na dan uoči Vaskrsa, tako da je njihov odlazak odložen za neku drugu priliku. Meč je završen rezultatom 0:0.

AVGUST 2012, RAZLOG: KAZNA

Zbog incidenata na meču prvog kola na meču Novog Pazara i Radničkog iz Kragujevca, kad je jedan navijač izboden nožem, susret drugog kola Super lige u sezoni 2012/2013. je odigran bez publike. Delija nije bilo, a Zvezda je lagano slavila.

APRIL 2013. - BEZBEDNOST

Neki će reći - kriva je Zvezda, neki FSS, neki država. Kako god, ni meč koji je zakazan za četvrtak u 16 časova neće ugostiti navijače Zvezde iz dva razloga, bezbednosti onih koji se u ime crveno-belog pojavili u Raškoj oblasti, ali i Uprave Zvezde, koja nije želela da preuzme karte i tako praktično sebe stavi kao odgovornog ukoliko bi se incidenti sa navijačima desili.

Foto: Telegraf

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbIN

    16. april 2014 | 23:35

    Nije to "Sandzak" vec Raska oblast! Napred Zvezda!

  • marko

    16. april 2014 | 22:02

    Stizu stizu cigani ludaci ...

  • vojislav

    16. april 2014 | 21:59

    i sta sada ajde da se plasimo turaka u srrbiju ej srbijo moja dokle smo dosli da se u rodjenoj srbiji plasimo pazaraca albanaca turkizma,,sramota bozija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA