Mihajlović pobedio, Verona šokirala Juve, derbi Rima bez pobednika! (VIDEO)

Ni 2:0 nije bilo dovoljno torinskoj ekipi da savlada Veronu, pošto su primili izjednačujući gol u nadkondi vremena. Novi trijumf Sampdorije. Posle sedam godina Roma i Lacio odigrali bez golova na "Olimpiku"

  • 0

Sampdorija je na krilima pobede u gradskom derbiju u prošlom kolu, zabeležila još jedan trijumf. Ekipa Siniše Mihajlovića je minimalnim rezultatom savladala Kaljari 1:0.

Aktuelni šampion Juventus je imao priliku da pobedom nad Veronom poveća razliku u odnosu na Romu, ali je Taleb u nadoknadi vremena ostavio u šoku simpatizere "stare dame".

Sampdorija se vraća na pobedničke staze, pošto je zabeležila i drugu uzastopnu pobedu u kalču. Tim iz Đenove je pogotkom Gastaldela u 11. minutu meča savladao Kaljari. Sa nova tri boda Mihajlovićeva ekipa se popela na 12 poziciju na tabeli.

Prvak Italije Juventus, je na neverovatan način ostao bez nova tri boda na gostovanju Veroni, jer su primili izjednačujući gol u sudijskoj nadoknadi vremena. Imala je "stara dama" sve u ovom meču, Karlos Tevez joj je doneo prednost od 2:0, nakon što je u 4. i 21. minutu zatresao mrežu domaćina.

Međutim, opet se ispostavilo da je vođstvo od 2:0 najnezgodnije. Prvo je Toni na početku drugog dela igre smanjio na 2:1, a onda potpuni šok za sve. Taleb je u četvrtom minutu nadoknade savladao Bufona za veliko slavlje navijača na "Bentegodiju" i razočarenje tifoza torinskog kluba.

Derbi de la kapitale, između Lacija i Rome posle skoro sedam godina završen je bez golova. Roma nije iskoristila kiks Juventusa, da mu se približi na tabeli, tako da će i posle ovog kola situacija na čelu tabele ostati nepromenjena.

"Vučica" je imala više od igre na ovoj utakmici, kontrolisala je ritam, imala šanse, ali nije uspela da ih realizuje. Sa druge strane "lacijali" su čekali priliku iz kontre i imali su nekoliko opasnih kontranapada, ali ni oni nisu uspeli daq zatresu mrežu uslovno rečeno gostiju, na ovom meču.

Serija A, 23. kolo:

Subota

Fiorentina – Atalanta 2:0

Udineze – Kjevo 3:0

Napoli – Milan 3:1

Nedelja

Torino – Bolonja 1:2

(Imobile 1 - Kristaldo 11, 24)

Sampdorija – Kaljari 1:0

(Gastaldelo 11)

Parma – Katanije 0:0

Livorno – Đenova 0:1

(Antoneli 10)

Verona – Juventus 2:2

(Toni 52, Taleb 90+4 - Tevez 4, 21)

Lacio – Roma 0:0

Inter – Sasuolo 1:0

(Samjuel 48)

Tabele: Juventus 60, Roma 51(-1), Napoli 47, Fiorentina 44, Verona 36…Livorno 17, Sasuolo 17, Katanija 16.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA