BACIO SAM PIŠTOLJ KOJIM JE UBIJEN VELIBOR DUNJIĆ: Osuđen na DVE GODINE zbog skrivanja dokaza!

Aleksandar Đuranović (38) je sklopio sporazum s tužilaštvom i priznao da je hteo da pomogne Vladimir Đuroviću, koji je optužen za ubistvo, kako bi nakon ubistva bacio pištolj kojim je navijač Zvezde usmrćen

  • 0

Aleksandar Đuranović (38), jedan od aktera ubistva Velibora Dunjića, nagodio se sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, priznavši da je pokušao da sakrije važan dokaz - pištolj sa kojim je izvršen zločin, zbog čega je osuđen na dve godine zatvora.

Uklanjali tragove Dunjićevog ubistva: Pokušali da sakriju pištolj i snimak sa sigurnosnih kamera!

Naime, kako se navodi u krivičnoj prijavi, Vladimir Đurović je dao pištolj Aleksandru Đuranoviću, članu obezbeđenja "Džimis" kako bi ga bacio u reku, što je on to i učinio. Međutim, ronioci Žandarmerije su ga pronšali i na njemu je izolovan fragment otiska šake, kao i DNK, pa je kasnije veštačenjem utvrđeno da biološki materijal pripada Đuroviću, pišu Novosti.

PRETE JOJ SMRĆU: Ključan svedok likvidacije Velibora Dunjića dobija policijsku zaštitu!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Đuranović je sklopio sporazum sa tužilaštvom i priznao da je hteo da pomogne Đuroviću nakon ubistva tako što bi uklonio važan dokaz, tačnije pištolj. Za to je dobio dve godine zatvora i već je poslat na izdržavanje kazne - rekao je ovom listu izvor koji je upućen u čitav događaj.

Pomagači ubice Velibora Dunjića pušteni na slobodu!

Podsetimo, Velibor Dunjić je ubijen u svom automobilu u maju prošle godine ispred beogradskog splava "Džimis", kada je, prema navodima, šef obezbeđenja Vladimir Đurović prišao vozilu u kojem je vođa delija bio sa drugaricom Ninom Šobot i ispalio nekoliko smrtonosnih metaka u njega.

Vlasnik jednog beogradskog splava krije ubicu Velibora Dunjića

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Istraga se vodi protiv još nekoliko osoba koji se sumnjiče da su pomagali Đuroviću da se sakrije nakon zločina. Reč je o Zoranu Vukiću, Jeleni krušedolac i Milošu milosavljeviću.

Prema informacijama do kojih je policija došla, počinilac zločina se nekoliko vreme krio u okolini Peći, a nakon nekoliko meseci se vratio u Begorad, gde se krio kod drugara, a pomagali su mu i drugi pripadnici obezbeđenja.

- U skrivanju po Beogradu mu pomaže i jedan od vlasnika beogradskog splava. Odnosi mu hranu i ostale potrepštine, brine o njegovoj bezbednosti - rekao je izvor blizak slučaju za Novosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA