SVRLJIŠKI MANIJAK IPAK SILOVAO BAKU: Britalno je prebio i na kraju zadavio! (FOTO)

Pored tela ubijene žene pronađena je i kutijica od upotrebljenog kondoma što je još jedan dokaz da je postojala namera da se silovanje izvrši

  • 4

Milinka Jeftić (82) iz Svrljiga koju je 2. marta u njenoj kući udavio njen sugrađanin Milovan Mišić (36) ipak je silovana – pokazalo je sudsko medicinsko i DNK veštačenje.

SVRLJIŠKI MANIJAK: Napada isključivo starice, dve ubio a jednu pokušao da siluje! (FOTO)

Ovi dokazi oborili su Mišićevu odbranu da je staricu ubio prilikom pokušaja da je opljačka. Zbog toga je Više javno tužilaštvo protiv njega podiglo optužnicu za teško ubistvo u sticaju sa silovanjem za koje je zaprećena kazna od 40 godina zatvora.

Milinkino telo sa tragovima brutalnog prebijanja pronašao je njen rođak Nebojša Gavrić.

Sudsko medicinsko veštačenje pokazalo je da je uzrok smrti davljenje jer je nesrećnoj starici bila polomljena podjezična kost.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Policija je odmah posumnjala da je izvršilac Milovan Mišić, s obzirom na to da je robijao 12. godina jer je 2.000 godine silovao i ubio Ljubinku Nikodijević (66), a nakon puštanja na slobodu napao Kosanku Živković (89) iz sela Beloinje.

NEKA GA PONOVO PUSTE, PA DA NASTAVI DA UBIJA: Žene iz Svrljiga ogorčene posle strašnog zločina

- Sprovedena veštačenja nedvosmisleno su dokazala da je žrtva silovana. Sudsko medicinskim veštačenjem utvrđeno je prisustvo telesnih povreda u vaginalnom delu, a analiza bioloških tragova otkrivenih na mestu zločina potvrdila je da se radi o Mišićevoj DNK. Pored tela ubijene žene pronađena je i kutijica od upotrebljenog kondoma što je još jedan dokaz da je postojala namera da se silovanje izvrši.

Optužnica protiv Mišića je podignuta i sad se čeka da je sud potvrdi, nakon čega će biti zakazan glavni pretres.

Iako se tužilaštvo u optužnici nije izjasnilo u pogledu kazne, nezvanično saznajemo da će biti traženo 40 godina robije.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa

    6. maj 2015 | 22:37

    Zaista mi nije jasno da je lezao SAMO dvanaest godina !!! Jesmo li svi kolektivno retardirani da niko nista ne preduzima da takvi monstrumi dobiju sta su i zasluzili.

  • Rope

    6. maj 2015 | 23:29

    Vidi mu se po faci da je manijak,smrtna kazna,na vešala!

  • Ask

    7. maj 2015 | 10:59

    Ma jok more,pustite ga ,nece vise do prve prilike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA