GDE JE TU PRAVDA? Ubio Tijanu, a robijaće u "HOTELU" koji ima ljubavnu sobu?

U "Novoj Skeli" nalaze se robijaši koji su osuđeni na maksimalne kazne zatvora, ili oni koji pokazuju destruktivno i neprilagođeno ponašanje u drugim zatvorskim ustanovama

  • 33

Mesar Dragan Đurić (34), koji je brutalno ubio Tijanu Jurić (15) i zbog toga je osuđen na maksimalnih 40 godina, najverovatnije će robijati u beogradskom "Padinjaku" i to u novosagrađenom kazamatu "Nova Skela", koji je najbolje opremljen.

To znači da će svoju kaznu provesti u klimatizovanoj ćeliji, sa televizorom, a na raspolaganju će mu biti i biblioteka, sportska sala, teretana, ljubavna soba, ali i nekoliko jela po sopstvenom izboru.

KASTRIRAJTE MONSTRUMA: Evo šta Beograđani još poručuju ubici Tijane Jurić! (VIDEO)

Prema predispozicijama koje ima najobezbeđeniji zatvor u Srbiji, ovaj monstruozni ubica će izdržavanje provesti u "hotelu", piše Alo.

UJNA DRAGANA ĐURIĆA: Smrtnu kaznu po kratkom postupku, nisu ni trebali da mu sude!

U "Novoj Skeli" na izdržavanju kazne se nalaze robijaši koji su osuđeni na maksimalne, ili oni koji pokazuju destruktivno i neprilagođeno ponašanje u drugim zatvorskim ustanovama.

MONSTRUME, I TEBE ĆE SILOVATI, CRKNI U ZATVORU: Evo šta sve poručuju ubici Tijane Jurić! (FOTO)

Printskrin: Youtube / SuRTVCity Printskrin: Youtube / SuRTVCity

- Đurić će biti izolovan od ostalih zatvorenika, ali ne mislim na samicu, jer u nju idu osobe po kazni. Izvukli smo pouke iz pojedinih incidenata koji su se dogodili, jer su osuđeni pedofili ili ubice dece bili smešteni sa drugim zatvorenicima u grupnim sobama. Oni su teško povređivani jer njih drugi zatvorenici smatraju ljudskim dnom, pa im zato priređuju užasne torture. Zato se takvi osuđenici sada odvajaju - rekao je izvor iz pravosuđa za ovaj list.

ROBIJAŠI poručuju TIJANINOM UBICI: Dočekaćemo te kao Severinu! (FOTO)

On je istakao da ovaj zatvor ima ćelije u kojima je smešteno jedan ili dva zatvorenika, a Đurić će zbog sopstvene bezbednosti biti najverovatnije tu poslat na odsluženje kazne.

Foto: infolink.rs Foto: infolink.rs

MONSTRUM OSUĐEN NA 40 GODINA: Ubica Tijane Jurić će trunuti u zatvoru do svoje 74. godine!

- Međutim, dok nema pravosnažne presude, ne može se sa sigurnošću reći gde će Đurić robijati, jer i u Požarevcu i u Nišu postoje zatvori kao što je "Nova Skela".

Podsetimo, Dragan Đurić je osuđen na maksimalnihi 40 godina zbog ubistva Tijane Jurić u noći između 25. i 26. jula prošle godine. Njeno beživotno telo je pronađeno 13 dana kasnije na improvizovanom smetilištu, 23 kilometara od mesta na kojem je oteta.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Legija

    17. jun 2015 | 10:51

    Sram bilo drzavu,ima da se nakoti pedofila i ubica koliko hoces!!!

  • Bla,bla

    18. jun 2015 | 00:13

    Goli otok!

  • Mila...3

    17. jun 2015 | 19:28

    Pa zato li ja rmbam i cela moja porodica sa komsilukom građanima i zemljacima? Da gamad lezi u hotelskim sobama!? Porez placamo Ej za koga?...Ma u Belu kuću u KPD Nis sa njime u lance pa za zid i dzule oko vrata i nogu! Da nezna kad je dan i noc! Sa pacovima i buba Švabama da trune dokje ziv!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA