NASMEJANI RATNI ZLOČINAC: Branimir Glavaš pozira sa Hitlerovim vinom (FOTO)

Glavaš u poslednje vreme čini sve kako bi dobio malo pažnje na društvenim mrežama. Tako se nedavno fotografisao ispod slike još jednog ratnog zločinca iz Drugog svetskog rata, komandanta Ante Pavelića

  • 26

Branimir Glavaš, osuđen za krivično delo ratnog zločina na osam godina, pozirao je sa bocom vina "Fuhrerwein" s likom još jednog ratnog zločinca Adolfa Hitlera.

USTAŠKI PROVOKATOR: Branimir Glavaš plaća oglase u kojima pljuje Srbe!

Glavaš u poslednje vreme čini sve kako bi dobio malo pažnje na društvenim mrežama. Tako se nedavno fotografisao ispod slike još jednog ratnog zločinca iz Drugog svetskog rata, komandanta Ante Pavelića.

Lajkove je skupljao i izjavom da je "nacistička svastika neponovljivo dizajnersko savršenstvo koje se ikada pojavilo u istoriji svetskih političkih stranaka ili istorijskih svetskih političkih poredaka".

Foto: Facebook/Branimir Glavaš Foto: Facebook/Branimir Glavaš

Podsetimo, nakon što je Ustavni sud u maju ukinuo pravosnažnu presudu Vrhovnog suda od osam godina zatvora na snazi je ostala presuda zagrebačkog Županijskog suda kojom je zbog ratnog zločina u Osijeku Glavaš nepravosnažno osuđen na 10 godina.

(Telegraf.rs / Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gavrilo

    12. avgust 2015 | 14:34

    Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ne zato što se ničega ne boje, nego zato što se ničega ne stide

  • Čovekfoka

    12. avgust 2015 | 19:38

    Čovek otvoreno pokazuje svoje sklonosti.i kada bi se makar malo ugledali na ovog fašistu i zlocinca koji je uzgred slobodan ko vrabac na grani bilo bi nam daaaleko bolje, a ne da vecito pruzamo tu smrdljivu ruku koji su nam vec nebrojeno puta skratili do ramena.

  • Ivy

    12. avgust 2015 | 15:56

    On pod hitno treba u neku ustanovu zatvorenog tipa! Dosad sam mislila da mu je misto u zatvoru, ali sad mi nekako ludara izgleda kao bolje rjesenje! Dibidus sviknut!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA