U Palati pravde ne radi ništa! (FOTO)

Ni lift, ni toalet, ni šalter za informacije nisu danas radili u ovoj pravosudnoj instituciji. Suđenja su se, međutim, uredno održavala

  • 1

Posle najezde slepih miševa, koji su godinama opsedali deo ispod krova Palate pravde u Beogradu, stvari su ponovo krenule nizbrdo za ovu pravosudnu isnistituciju!

Naime, sudeći po svežim fotografijama iz Palate pravde, koje nam je poslao jedan čitalac, u ovoj zgradi ne radi ništa! Osim, naravno, sudija.

Ako ste se tamo zadesili danas i ako je trebalo da idete na neki od viših spratova, morali ste peške, jer lift za stranke nije radio.

Ukoliko vam je trebala informacija, onda ste morali da se potrudite da biste pronašli nešto što jeste šalter za informacije.

Ukoliko ste, ipak, uspeli da pronađete šalter, nadamo se da je radio.

 

Nadamo se da vam tokom boravka u nekom od sudova ili tužilaštava u ovoj zgradi nije trebao toalet, jer on, nije radio. Doduše, nije radio samo muški toalet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dalibor

    27. april 2012 | 22:38

    Ne znam sta se cudite pa tako je vec godinama unazad...kad sam isao tamo pre 2 god nekoliko nas je citavih 45 min cekalo na salteru za info na kom nije bilo nikog da bi na kraju dosao neki policajac i rekao nam da dzabe cekamo jer tu nece niko doci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA