VAKCINA ZA TUMOR PANKREASA, MOZGA, LEK ZA PSORIJAZU... Ovo su nova čuda KUBANSKE MEDICINE, da li će stići u Srbiju?

Kubanska medicina puna je lekova napravljenih od šećerne trske, ljudske placente, plavog škorpiona koji se koriste u lečenju tumora, oboljenja kože, čišćenju krvnih sudova, smanjenju holesterola...

  • 13

Kubanci, osim vakcine "cimavaks egf" koja je stigla kod nas, imaju široku paletu proizvoda koji bi i te kako značili našim pacijentima a o kojima se veoma malo zna u Srbiji. Osim ovog teraputskog leka protiv raka pluća, oni imaju vakcine za druge vrste tumora, lek za tumore na mozgu, vratu i pankreasu, lek za dijabetesno stopalo, za vitiligo i psorijazu, preparat koji smanjuje holesterol i trigleciride i čisti krvne sudove...

U OVOJ KUTIJI JE LEK ZA RAK: Kubanska vakcina stigla u Srbiju! (FOTO)

Naime, nakon vakcine "cimavaks" u Srbiju bi uskoro trebalo da stigne i lek "hebepro-p", za dijabetesno stopalo. Radi se o leku koji zatvara rane koje nastaju usled ove bolesti, a uz čiju pomoć se, inače, izlečila i gromada srpskog glumišta Velimir Bata Živojinović. Prema najavama ministra zdravlja Zlatibora Lončara, ovaj lek bi u narednih par meseci, takođe, trebalo da bude na raspolaganju našim pacijentima.

OPŠTA POMAMA ZA KUBANSKIM VAKCINAMA: Svi oboleli od raka pluća bi ovaj lek!

Za tumore mozga i vrata kubanska medicina ima lek "cimaher", koji je preteča vakcine "cimavaks". Radi se o gotovim antitelima, koji se daju intravenozno, a osim što se pokazao u lečenju  kancera na mozgu i vratu, poslednja istraživanja u Nemačkoj su pokazala da daje rezultate i u lečenju pankreasa.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Njihovu paletu lekova za obolele od najteže bolesti, čini i homeopatski preparat "vidatoks". Radi se o proizvodu napravljenom od otrova plavog škorpiona, čija su istraživanja trajala deset godina. On usporava metastaze, smanjuje bol i poboljšava kvalitet života obolelih od kancera.

Odmah instalirajte ovu aplikaciju, i pomozite da se pronađe LEK ZA RAK! (VIDEO)

Foto: Foter Foto: Foter

Od šećerne trske Kubanci su napravili lek koji smanjuje holestreol i trigleciride i čisti krvne sudove, a od ljudske placente tečnost za pacijente koje boluju od psorijaze i vitiliga. Čudotvornu tečnost za ova kožna oboljenja krajem 80-tih otkiro je kubanski ginekolog i farmakolog Karlos Mijares Cao. Ispitujući ljudsku placentu Mijares je otkrio sastojak sa svojstvom koji regeneriše zamrli melanin, pigment koji definiše boju kože. Ovaj losion danas je prisutan u nizu zemalja Latinske Amerike, Azije i Afrike.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

(EKSKLUZIVNO) LEKALIZACIJA NAPOKON: Do kraja godine izmena zakona koji će omogućiti lečenje kanabisom!

Inače, u toku su istraživanja, koja već daju pozitivne rezultate, vakcine "cimavaks" u lečenju kancera prostate.

Šta vi mislite o kubanskoj medicini, koliko joj verujete? Napišite šta mislite u našim komentarima!

( Lj. R. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scarecrow

    11. novembar 2015 | 13:40

    Licno verujem u kubansku medicinu. Da je iste ove lekove izbacila neka EU drzava ili Amerika, pa i neke istocnije, bio bih sumnjicav jer se danas svasta radi zarad novca. Kubu ne smatram kao drzavu koja gleda da se obogati od prodaje lekova i s obzirom da su protivnici Amerike, za koju smatram da je stvorila, bar neke od smrtnih zaraza i koja sprecava lecenje istih zarad novca, verujem da je Kuba na dobrom putu i voleo bih da vise saradjujemo sa njima.

  • zaplanjac

    11. novembar 2015 | 20:10

    svi znamo koliko je kuba bila ,,van zapada,,van njihove tehnologije, i utom grmu lezi zec ,ostala je cista kuba,i oni sad mogu uz malo znanja da naprave te prirodne lekove i vakcine .dok je kod nas obrnuto nasa nacija je zagadjena svimi svacim, tako da ne razumem moze li kuba da proizvede toliko lekova ivakcina .treba ukljuciti nase strucnjake u lecenje nacije kao od tifusa jer ove bolesti danasnjice nisu slucajnost.

  • Riska

    11. novembar 2015 | 14:42

    ZIVELA KUBA ZIVELE VAKCINE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA