JELENINO UBISTVO TEMELJNO ISPLANIRANO PRE 2 MESECA? Monstrum ipak imao najmanje jednog pomagača?

- Ubica je, navodno, prema ovim tvrdnjama, imao najmanje jednog pomagača i oni su se detaljno spremali za ovaj stravičan zločin

  • 13

Prema najnovijim saznanjima nekih medija, ubica Jelene Marjanović imao je najmanje jednog pomagača i oni su se temeljno pripremali za likvidaciju Jelene Krsmanović Marjanović, na šta ukazuju uklonjeni tragovi, kao i dokazi, prenose domaći mediji.

ISPOVEST KOMŠINICE MARJANOVIĆA: Sve što su radili, sada im se obilo o glavu! (FOTO)

Ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče brižljivo je planirano najmanje dva meseca, saznaju mediji iz izvora bliskog istrazi. Takođe, pišu da će cela porodica Marjanović ove nedelje biti ponovo odvedena na ispitivanje u policiju, kao i na poligraf - iako su te tvrdnje za sada neproverene, mediji tvrde da su to saznali od izvora bliskih istrazi.

RASPLET BRUTALNOG UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ SVE BLIŽE: Pevačicu je ubio neko iz kuće?

- Ubica je, navodno, prema ovim tvrdnjama, imao najmanje jednog pomagača i oni su se detaljno spremali za ovaj stravičan zločin.

UBICA JE NEKO NATPROSEČNO INTELIGENTAN: Jelenino ubistvo je dugo i pažljivo planirano!

Na osnovu dosadašnje istrage očigledno je da su tragovi brižljivo uklanjani, da su znali navike i kretanje žrtve. I dalje se tačno ne zna gde je i kada ona ubijena, jer je očigledno da je telo kasnije odneto i bačeno u kanal - ispričao je medijima sagovornik blizak istrazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA