General GOLIM RUKAMA zadavio svoju ženu zbog LJUBOMORE, pa se UBIO! Šokiraće vas kad shvatite KAKO JE bio NAIVAN!

Senatorova ćerka se tajno udala za generala, opčinjena njegovom hrabrošću i, kako je navela svome ocu, neustrašivošću. Nažalost, nije znala kako je tužna sudbina čeka

  • 7

Svetski poznati general iz Venecije čistog srca i izuzetne pravičnosti Š. O. golim rukama je zadavio svoju ženu Š. D. na Kipru zbog ljubomore, koja se kasnije ispostavila kao nameštaljka njegovog lažnog prijatelja.

Senatorova ćerka se tajno udala za generala, koji je bio crnac, opčinjena njegovom hrabrošću i, kako je navela svome ocu, neustrašivošću.

Nakon što su izbili nemiri u Turskoj, general je poveo nju i pomoćnike iz Venecije na Kipar kako bi se borili protiv nereda.

PORODIČNA TRAGEDIJA: Ana (27) prevarila muža s ljubavnikom, rodila mu dete, pa skočila pod voz! (FOTO) (VIDEO)

Njegov pomoćnik, izvesni Jago, sve vreme je radio iza leđa svom nadređenom i na kraju skovao lukav plan po kojem je Š. O. navodno varala žena.

OTETA NAUČNICA KOJA JE PRONAŠLA LEK PROTIV MALARIJE: Drama u Amsterdamu noć uoči velike konferencije!

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Naime, jedan od onih kojih su učestvovali u surovom zločinu nameštaljke ukrao je Š. D. maramu i poturio je njenom mužu, dovodeći ga na taj način u zabludu da mu je žena neverna.

Tek kada ju je udavio, Š. O. je pronašao tajna pisma koja je Jago pisao Rodrigu, drugom pomoćniku koji je uvučen u ceo slučaj, a potom iz očaja izvršio samoubistvo.

"Otelo i Dezdemona", slika Aleksandra-Marije Kolina. Radi se o prikazu iz Šekspirove tragedije "Otelo". Foto: Wikimedia Commons/barbarapaul.com "Otelo i Dezdemona", slika Aleksandra-Marije Kolina. Radi se o prikazu iz Šekspirove tragedije "Otelo". Foto: Wikimedia Commons/barbarapaul.com

Među vama verovatno ima mnogo onih koji su do ovih redova shvatili da je priča koju ste pročitali zapravo siže čuvene Šekspirove tragedije "Otelo", strasne knjige sa gorko tragičnom pričom.

PLANIRALI ATENTAT USRED BEOGRADA: Ljubavnici želeli UBISTVOM da DOĐU NA VLAST u predstavi Makbet! (VIDEO)

Ovo nije stvarnost, ali bi mogla da bude. I često se dešava, nažalost.

Ekipa Telegrafa nastavlja serijal "živog" pisanja o svetskim bestselerima sa idejom da se aktuelizacijom fiktivnih priča, ljudi zainteresuju za, u naletu novih tehnologija, pomalo zaboravljenu kategoriju - čitanje!

Ima li ičeg lepšeg od šuštanja stranica nove knjige... Setite se toga, pre nego što i sledeći put "padnete" na neku vest iz hronike ili sveta na našem portalu iza kojih se zapravo krije neko novo ili staro štivo. 

Čitajte knjige!

(Tanja Milanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA