DRAMA U SKOPLJU: Eksplodirale plinske boce, jedna probila plafon i završila u parku (FOTO)

U jednom stanu je eksplodiralo nekoliko plinskih boca, koje su na noge digle preplašene stanare

  • 0

U skopskom naselju Aerodrom rano jutros se odvijala prava drama, ali sa srećnim krajem. U jednom stanu je eksplodiralo nekoliko plinskih boca, koje su na noge digle preplašene stanare.

HAOS NA PLAŽI U SPLITU: Pojavile su se žene u burkiniju i muškarci sa puškama, kupači u panici!

Prva eksplozija se čula oko 05.20 sati, a odmah potom i druga. Od siline eksplozije, boca je odletela u vazduh, probila plafon stana i završila u parku ispred zgrade. Od eksplozije su popucala stakla na prozorima hodnika, a na jednom stanu su izgorela ulazna vrata.

- Probudila nas je snažna eksplozija. Suprug je odmah skočio i istrčao da vidi šta se dešava. Kada je ugledao vatru, uzeo je protivpožarni aparat i počeo da je gasi. Dotrčale su i druge komšije koji su imali PP aparate i pomogli u gašenju. Ubrzo je stigla i Vatrogasna brigada, ali oni nisu mogli da priđu zgradi u kojoj je goreo stan, jer je opština pored trotoara postavila stubiće. Kada su videli da nema šansi da sa cisternom priđu zgradi i vatrogasci su uzeli svoje PP aparate i njima počeli da gase vatru - uzbuđeno svedoči jedna stanarka.

ŠTA SE TO DOGAĐA S NAMA: Dečaci uzrasta 10 godina silovali štene štapom!? (FOTO)

Prava sreća je što požar nije bio veliki, inače bi se desila prava tragedija.

Žitelji te i okolnih zgrada su ogorčeni jer su više puta od opštine tražili da ukloni stubiće upravo zbog ovakvih slučajeva. Iz opštine su im objasnili da su ih postavili zato što se vozila nepropisno parkiraju na pločnik?!

Printskrin: YouTube/Klix TV Printskrin: YouTube/Klix TV

Stanari sumnjaju da ovo nije bio nesrećni slučaj, jer, kako kažu, ne može boca da eksplodira sama od sebe. Zgradom se proširila i nepotvrđena infomacija da je bila viđena jedna nepoznata osoba kako iskače kroz prozor hodnika gde je došlo do eksplozije.

NEVEROVATNA IGRA SUDBINE KOD STRUGE: Eksplodirao mu automobil, a VATRA GA SAMO OPRLJILA!

Žitelji te zgrade su ljuti i na policiju, jer jutros niko nije došao da obavi uviđaj, a iz MUP vele da će to obaviti sutra, jer je takva procedura u slučaju požara.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA