≫ 

"Uzmi račun i pobedi": Nećete verovati koliko koverata je stiglo za nagradnu igru!

Do danas su građani poslali 270.000 koverata, saopštilo je preduzeće "Pošta Srbije"

  • 12

Građani su od kad je počela nagradna igra "Uzmi račun i pobedi", do danas na šalterima pošta širom Srbije, preuzeli 1.341.000 namenskih koverata, a poslali 270.000 koverata, saopštilo je danas preduzeće Pošta Srbije.

POŠTA: Građani imaju pravo na povraćaj poštarine

Srbija juriša na fiskalne račune: Nije dovoljno ni DVA MILIONA koverata!

Do 7. februara odštampano je i distribuirano 1.996.000 besplatnih namenskih koverata za nagradnu igru koja je počela 1. februara.

Pošta Srbije apeluje na građane da ne uzimaju koverte u većem broju nego što im je potrebno, jer su one namenjene isključivo za ovu akciju i ne mogu se upotrebiti za slanje nijedne druge vrste pošiljaka.

- Namenske koverte će se štampati u kontinuitetu tokom čitavog trajanja nagradne igre, na osnovu informacija sa terena o potrebnim dodatnim količinama - piše u saopštenju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Podseća se da su koverte, u kojima se šalju fiskalni računi ili slipovi za nagradnu igru, besplatne i da se ne plaća poštarina za njihovo slanje.

Cilj nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" je motivisanje građana da se uključe u borbu protiv sive ekonomije i podigne poreski moral. Građani treba da pošalju najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova izdatih u 2017. sa iznosima od najmanje 100 dinara.

Na kovertama za nagradnu igru naznačena je adresa slanja, a građani samo treba da napišu svoje podatke - ime i prezime, adresu, poštanski broj ili adresni kod, kao i kontakt telefon radi lakše komuunikacije ukoliko pošiljalac bude izvučen.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kralj-CZ

    7. februar 2017 | 17:10

    Ja kad god odem u poštu,kazu nema,bice sutra :-)

  • Mirko

    7. februar 2017 | 17:51

    To je samo dokaz koliko smo siromasna nacija!

  • Gaga

    7. februar 2017 | 18:03

    Ja jos nisam uzela nijednu kovertu, kad god odem u postu kazu nestalo dodji sutra...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA