Časna sestra pomagala sveštenicima da zlostavljaju bolesnu decu: Neprestano su nas silovali uz sliku Device Marije

Italijanska podružnica iste škole dospela je u medije 2009. godine nakon što je na stotine učenika optužilo sveštenike za seksualno zlostavljanje

  • 12

Časna sestra u katoličkoj školi u Argentini uhapšena je zbog optužbi da je pomagala petorici sveštenika u silovanju dece, piše Dejli Mejl.

Sveštenik pozvao da se udave sve žene koje nose džins ili imaju profil na Fejsbuku i objasnio zašto je to veliki greh! (VIDEO)

Kosaka Kumiko (42) optužena je i za fizičko zlostavljanje dece u Institutu Antonio Provolo, školi za decu sa oštećenim sluhom.

Italijanska podružnica iste škole dospela je u medije 2009. godine nakon što je na stotine učenika optužilo sveštenike za seksualno zlostavljanje.

Foto: Profimedia, Alamy Foto: Profimedia, Alamy

Naterala učenicu da nosi pelene kako bi sakrila povrede

Kumiko je optužena da je pomagala sveštenicima u analnom i vaginalnom silovanju i oralnom seksu koji se događao u kupatilima, spavaonicama, bašti i podrumu škole u Lujan de Cujou.

Uhapšena je nakon što ju je bivša učenica optužila da ju je terala da nosi pelene kako bi prekrila povrede nakon što ju je silovao sveštenik Horacio Korbačo.

- Nevina sam - rekla je sudskim službenicima koji su naredili da se pošalje u ženski zatvor dok traje istraga.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

"Neprestano su nas silovali uz sliku Device Marije"

Najmanje 24 učenika optužilo je Korbača i još četvoricu sveštenika za silovanje. Deca su rekla da su ih rimokatolički sveštenici neprestano silovali uz sliku Device Marije.

Policija je uhapsila petoricu muškaraca, a u sobi jednog od sveštenika pronašli su pornografske časopise i 31.000 evra.

Jedna od žrtava rekla je da su ih pre zlostavljanja pozivali na igru, a zatim bi ih odveli u žensko kupatilo, prenosi Dejli Mejl.

Uhapšenima preti do 50 godina zatvora ako im se dokaže krivica. Policija istražuje više od 30 iskaza protiv sveštenika i nastavničkog osoblja škole.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srboljub

    8. maj 2017 | 17:42

    E to su katolički popovi i crkva, leglo razvrata sodome i ko zna čega a takvi su im i podanici izgleda jer šta drugo reći za one koji oslobadjaju krivice one koji čine ubistva male dece i silovanja nejači? Truli zapad veruje SOTONI. Odvratno, 50godina? Lomača ili giljotina ali najbolji bi bio kolac ko Turci.

  • Тутор

    8. maj 2017 | 17:48

    Шта на ово каже папа Њофра? Још у његовој домовини!

  • Boki

    8. maj 2017 | 18:20

    Ako se pokaže krivica? Pa šta su deca silovali sami sebe. Na žalost u katoličkim crkvama je ovo svakidasnje dešavanje ništa novo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA