SAZNAJEMO: Mišić stigao u Centralni zatvor!

- Savetovao sam ga da bude kod kuće kada dođe rešenje. Rešenje je stiglo i on je sa pripadnicima policije otišao u zgradu zatvora - kaže advokat navijača Crvene zvezde Borivoje Borović

  • 1

Navijač Crvene zvezde Uroš Mišić, protiv koga je podignut optužni predlog zbog tuče u klubu “Plastik”, stigao je u Centralni zatvor u Beogradu.

Kako je za Telegraf rekao Mišićev advokat Borivoje Borović, njegov klijent je sudsko rešenje sačekao u svojoj kući.

- Savetovao sam ga da bude kod kuće kada dođe rešenje. Rešenje je stiglo i on je sa pripadnicima policije otišao u zgradu zatvora - kaže Borović.

Prema njegovim rečima, sledeći korak je zakazivanje novog sudskog pretresa.

Podsetimo, nakon što je posle usvajanja Zakona o amnestiji izašao na slobodu Mišić je, navodno, učestvovao u tuči i klubu "Plastik", u kojoj su povređena dva amrerička marinca. On se nekoliko dana krio od policije, a u ekskluzivnom razgovoru za Telegraf tvrdio je da nije kriv za ovaj incident.

Mišiću je pritvor određen 6. marta, a nakon toga je pred sudijom ispitano nekoliko svedoka, od kojih su neki prepoznali Mišića, dok su drugi rekli da ne mogu da potvrde njegovo učešće u tuči. Uz obrazloženje da niko od svedoka nije teretio Mišića i da se američki marinci nisu odazvali pozivima suda, Prvi osnovni sud ukinuo je Mišiću pritvor.

Međutim, nakon jedne noći provedene na slobodi, isti sud podigao je optužni predlog protiv Mišića, a njegov advokat poručio je da se Mišić, ovoga puta, neće kriti.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA