Evo kako je izgledao put male Tijane za Hjuston (FOTO)

Fotografija sedmogodišnje Tijane Ognjanović u avionu kompanije "Oranž avijejšn" postala je pravi hit na društvenim mrežama

  • 6

Fotografija sedmogodišnje Tijane Ognjanović u avionu koja se već šest godina bori sa teškom bolešću srca i koja se sada nalazi u Hjustonu gde očekuje transplantaciju srca, koja joj je jedina nada da bi ova devojčica nastavila normalno da živi, preplavila je društvene mreže.

Na fotografiji se vidi ova mala devojčica u specijalnom avionu kompanije "Oranž avijejšn" na putu za Hjuston gde je očekuje transplantacija srca.

Kako je ranije saopštila Fondacija princeze Katarine, koja je organizaciono podržala odlazak Tijane na lečenje, ona će otputovati u Hjuston u pratnji svoje majke Jelene Ognjenović i kardiologa iz Instituta za majku i dete dr Sergeja Prijića.

Zdravstveno stanje Tijane Ognjanović je veoma delikatno. Ona će u Hjustonu biti primljena u teksašku dečju bolnicu, gde će biti na listi čekanja za transplantaciju srca, a adekvatan donator se može čekati i do 12 meseci, navodi se u saopštenju.

Tijanina operacija u Hjustonu najpre je koštala milion dolara, ali je doktor pristao da spusti cenu na 710.000 dolara. Među onima u kojima je ova priča probudila humanost, a kojih je iz dana u dan bilo sve više, bio je i najbolji svetski teniser Novak Đoković, folk pevač Aca Lukas, košarkaška reprezentacija Srbije, crnogorski fudbaleri, kao i nekoliko navijačkih grupa.

Ubrzo, otvoren je i poseban broj za SMS poruke, kao još jedan od načina da se pomogne porodici Ognjanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nis

    17. april 2013 | 16:15

    Bice sve uredu,srbija nesme sa izgubi ovu bitku,borimo se protiv lose drzave srbije,siromasni narod protiv bogatih politicara.pokazali smo da smo ljudi za razliku od njih.bog ce pomoci

  • Marina Marković

    17. april 2013 | 16:45

    Sunce malo i milo..nek ti je sretno duso mala..Ti si Srce Srbije...

  • kide

    17. april 2013 | 19:35

    Izdrzi duso.da ce bog da bude sve kako treba!suze mi krecu od srece sto se skupijo novac.svi smo uz tebe i tvoje roditelje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA