Uginuo pas Šep, čija je tužna priča ganula planetu

Životinja, koju je vlasnik Džon Anger svake noći vodio na plivanje po jezeru Superior, kako bi joj pomogao da zaspi, nažalost, uginula je u sredu

  • 15

Pas Šep, koji je bolovao od artritisa i koga je vlasnik Džon Anger, svake noći vodio na plivanje po jezeru Superior, kako bi mu pomogao da zaspi, uginuo je u sredu.

Njegov vlasnik napisao je na svom Fejsbuk profilu da je pas uginuo u sredu.

- Dišem, ali ne mogu doći do vazduha. Šep je uginuo juče - napisao je Džon.

Oni su postali poznati kada je na internetu objavljena fotografija bolesnog psa koga vlasnik uspavljuje u jezeru, držeći ga u naručju. Šep je patio od artritisa, a bolovi su bili tako jaki da bez opuštanja u lekovitoj jezerskoj vodi ne bi mogao da zaspi.

Džon je Šepa spasao pre skoro 20 godina, uzevši ga s ulice, i od tada se nisu razdvajali. Njihova slika koju je snimila Angerova prijateljica Hana Stounhaus Hadson već je prikupila više od 250 hiljada lajkova na Fejsbuku.

Šep je nedavno napunio 20 godina.

Džon je u ponedeljak, pre nego što je Šep uginuo, napisao na Fejsbuku da su imali fantastičan dan:

- Probudili smo se rano, otišli na plažu, jeli, odspavali, bili u šopingu, jeli, oprali rublje, bili na plaži, jeli, odspavali i još jednom prošetali. Bilo je fantastično.

(Telegraf.rs / Izvor: Pressonline.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • klara

    19. jul 2013 | 20:38

    Srbi, naucimo nesto iz ovakvih prica!

  • :(

    19. jul 2013 | 21:27

    Mnogo me je dirnula prica. Psa sam zavolela kao da je moj. Mili sada ces se odmoriti od bolova i ako postoji nesto, nadam se da si na nekom boljem nesto. :(

  • blok45

    19. jul 2013 | 20:48

    :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA