Uhapšeni investitor "mršave zgrade" odgovoran i za onu koja je počela da se raspada i zamalo ubila ženu na Mirijevu

Nedležni organi preduzeli su mere protiv Bojića

  • 4

Milan Bojić (44) priveden je danas zbog sumnje da je izvršio krivično delo gradnje bez građevinske dozvole, zidavši objekat u Ulici Miroslava Krleže kod broja 6 u Mirijevu. Prema nezvaničnim saznanjima, postoji osnovana sumnja da je on investitor i već čuvene "anoreksične" zgrade na Zvezdari, a prema informacijama do kojih je došao Telegraf, Bojić je investitor još jedne zgrade u Mirijevu - one čiji se zid obrušio.

U trenutku obrušavanja, na licu mesta našla se jedna prolaznica koja srećom nije povređena, a delimično je oštećen auto koji je bio parkiran u blizini. Komšije pričaju da se čitav kompleks zgrada u Ulici Lazara Trifinovića gradi na divlje još od proletos.

- Letelo je možda desetak metara, oštetilo mi je u automobil. Unučići su mi tu bili sinoć, ne smem ni da pomišljam šta bi se dogodilo - priča Slobodan Jokić, koji živi u blizini spornog objekta.

Nakon prikupljenih dokaza, saslušanja svedoka, izveštaja i prijave građevinske inspekcije, nadležni organi preduzeli su mere protiv Bojića.

VIDEO: Na Mirijevu se srušio zid zgrade

telegraftv id=16831]

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    22. novembar 2018 | 22:58

    Investitor 44. Godine star.ko njega finansira i ko stoji iza njega sa taj novcani kapital jel on sigurno to nije mogo da zaradi ni u ludilu.?

  • vulkanizer

    22. novembar 2018 | 22:27

    Jel u Zagrebu ima gde ulica Desanke Maksimovic ?

  • RICINUS

    23. novembar 2018 | 07:47

    Pošto je se ovo zlo posililo uzelo nezaustavljivo maha sve dok država srbija nebude oformila posebnu specijalnu službu policije sudstvo i uvesti više decenisku robiju sa konfiskacijom imovine....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA