Pet saobraćajnih nesreća u Beogradu za nekoliko sati

Burno veče na beogradskim ulicama

  • 0

U Beogradu su se u petak uveče od 20 do pola sata posle ponoći dogodilo pet saobraćajnih nesreća, u kojima, na sreću, nije bilo teže povređenih.

Saobraćajne nesreće su svakodnevnica u glavnom gradu, zbog čega se često stvaraju velike gužve i kolapsi u saobraćaju, pogotovo ako se dogode na auto-putu.

S obzirom da je juče bio petak i početak vikenda, saobraćajne nesreće su dodatno nervirale sve učesnike u saobraćaju.

Jedna nesreća dogodila se u 19.46 sati na auto-putu u smeru ka Šidu, kod NIS-ove pumpe, u kojoj je povređen muškarac starosti oko 40 godina.

Zbog sudara su se stvorile velike gužve Foto: Telegraf

On je posle nesreće prevezen na Urgentni centar.

Druga nesreća dogodila se samo pola sata kasnije, u 20.08 sati takođe na auto-putu kod robne kuće Ikea, u smeru ka Beogradu. U ovoj nesreći se automobil odpozadi zakucao u autobus, i tom prilikom povređen je muškarac (49).

On je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar. Povređeni je zadobio višestruke povrede ali njegovo stanje je sada stabilno.

Treća nesreća dogodila se 20 minuta kasnije, tačnije u 20.29 sati u Takovskoj ulici kod broja 19.

U njoj je povređena jedna devojka (19), koja je takođe prevezena u UC.

U nesrećama na sreću nije bilo teže povređenih Foto-ilustracija: Telegraf

Dva sata kasnije, četvrta nesreća dogodila se na Pančevačkom mostu u smeru ka Borči. I u ovoj nezgodi povređen je jedan muškarac (30) i prevezen je u UC.

Pola sata posle ponoći dogodila se još jedna nesreća, kada je automobil "opel astra" praktično "uleteo" u jednu od radnji u Požeškoj ulici na Banovom brdu.

Povređenih na sreću nije bilo, a uzroci nesreće za sada nisu poznati.

Da podsetimo, još dve saobraćajne nesreće dogodile su se u petak oko 17 sati na Gazeli i na Brankovom mostu, zbog čega su se stvorile ogromne kolone vozila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA