Oglasio se pekar Albanac iz Borče uoči Uskrsa: "Ovo je moja kuća, moja država. Ja nisam taj lik sa slike, nisam ja vaš neprijatelj" (VIDEO)

Na Fejsbuku je osvanula fotografija jednog od zaposlenih, na kojoj pokazuje simbol Velike Albanije

  • 62

U subotu je nekoliko desetina žitelja Borče protestovalo ispred pekare "Roma" u ovom beogradskom naselju, revoltirani fotografijom jednog od radnika pekare na kojoj se vidi kako u samom centru Beograda širi prste preko grudi u znak orla, simbola tzv. Velike Albanije. Za to vreme vlasnici pekare navodno su se nalazili u stanu iznad lokala, odakle su sve posmatrali. Nakon što se situacija malo smirila, na društvenim mrežama pojavio se snimak izvesnog Đure iz "Rome", u kojem se izvinjava svima.

U opisu snimka koji je u subotu osvanuo na Tviteru stoji da je "Đura danas, nakon celog ludila, želeo da napravimo ovaj snimak, hteo je da se obrati ljudima". Devojka koja je objavila snimak napisala je da mu ne zamerimo ako je malo zbunjen jer je to "posledica svega kroz šta su on i njegova porodica prošli tokom protekla 2 dana. Srećan Uskrs svima!".

- Ja sam Đura, ime moje firme je Roma, ovde živim osam godina. Ja se izvinjavam svima, nema ništa od moje slike, ja nisam taj lik. Svi me znaju ko sam i šta sam, želim mir. Ovo je moja kuća, ovo je moj dom, ja nemam drugu kuću, ovde živim već osam godina. Kako sam živeo do sad, želim i dalje da živim - rekao je Đura.

On je rekao kako ovde živi i školuje decu.

- Ovo je moja kuća, moja država. Srećan svima Uskrs, mojim prijateljima, komšijama koji su danas imali loše mišljenje o meni. Izvinjavam se svima još jednom, to nije bilo namerno i nije iz moje firme. Nemojte da se brinete, nisam ja vaš neprijatelj nego vaš pravi kućni prijatelj i vaš domaćin. Hvala vam svima i sve najbolje - rekao je Đura na snimku, koji je objavljen u subotu oko 14.25 sati, nakon protesta besnih građana.

Da podsetimo, u subotu se nakon protesta oglasio i vlasnik pekare i rekao da je za fotografiju i sva dešavanja saznao preko društvenih mreža i da nije bio upoznat sa ponašanjem zaposlenog u vreme nastanka fotografije.

Video: Protest u Borči zbog albanskog orla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • borcanac

    28. april 2019 | 09:02

    koji bre Djura?Pa na slici mu je brat.Srbijo ne veruj mu nista

  • Pera

    28. april 2019 | 09:01

    Pa sto SE IZVINJAVAS AKO NISI COVEK SA SLIKE? STO NE OSUDIS "TVOJE" ZA PROVOKACUJU?

  • Wampirko007

    28. april 2019 | 09:48

    Nemam nista protiv siptara i albanaca. Samo da vam objasnim ukratko sta vi radite koji kupujete kod njih. Svaki dinar koji zarade nose na kosovo sav priliv novca odlazi tamo. Zaposljavaju samo rodbinu i prijatelje. Ne treba nasiljem protiv njih. Samo bojkot ne kupovati kod njih i sami ce da odu. Jer ne bi ste verovali da otvorite pekaru u pristini ne bi vam usao ni slucajni prolaznik koji je pogresio vrata. A da ne pricam da bi ste nedeljno menjali izlog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA