• 62

Oglasio se pekar Albanac iz Borče uoči Uskrsa: "Ovo je moja kuća, moja država. Ja nisam taj lik sa slike, nisam ja vaš neprijatelj" (VIDEO)

Na Fejsbuku je osvanula fotografija jednog od zaposlenih, na kojoj pokazuje simbol Velike Albanije

  • 62

U subotu je nekoliko desetina žitelja Borče protestovalo ispred pekare "Roma" u ovom beogradskom naselju, revoltirani fotografijom jednog od radnika pekare na kojoj se vidi kako u samom centru Beograda širi prste preko grudi u znak orla, simbola tzv. Velike Albanije. Za to vreme vlasnici pekare navodno su se nalazili u stanu iznad lokala, odakle su sve posmatrali. Nakon što se situacija malo smirila, na društvenim mrežama pojavio se snimak izvesnog Đure iz "Rome", u kojem se izvinjava svima.

U opisu snimka koji je u subotu osvanuo na Tviteru stoji da je "Đura danas, nakon celog ludila, želeo da napravimo ovaj snimak, hteo je da se obrati ljudima". Devojka koja je objavila snimak napisala je da mu ne zamerimo ako je malo zbunjen jer je to "posledica svega kroz šta su on i njegova porodica prošli tokom protekla 2 dana. Srećan Uskrs svima!".

- Ja sam Đura, ime moje firme je Roma, ovde živim osam godina. Ja se izvinjavam svima, nema ništa od moje slike, ja nisam taj lik. Svi me znaju ko sam i šta sam, želim mir. Ovo je moja kuća, ovo je moj dom, ja nemam drugu kuću, ovde živim već osam godina. Kako sam živeo do sad, želim i dalje da živim - rekao je Đura.

On je rekao kako ovde živi i školuje decu.

- Ovo je moja kuća, moja država. Srećan svima Uskrs, mojim prijateljima, komšijama koji su danas imali loše mišljenje o meni. Izvinjavam se svima još jednom, to nije bilo namerno i nije iz moje firme. Nemojte da se brinete, nisam ja vaš neprijatelj nego vaš pravi kućni prijatelj i vaš domaćin. Hvala vam svima i sve najbolje - rekao je Đura na snimku, koji je objavljen u subotu oko 14.25 sati, nakon protesta besnih građana.

Da podsetimo, u subotu se nakon protesta oglasio i vlasnik pekare i rekao da je za fotografiju i sva dešavanja saznao preko društvenih mreža i da nije bio upoznat sa ponašanjem zaposlenog u vreme nastanka fotografije.

Video: Protest u Borči zbog albanskog orla

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Nekara

    Pa zar Srbi ne znaju hleb napraviti.

  • Čarapan

    Danas je vaskrs,jedan od velikih Srba je i Nušić a nije bio Srbin.....

  • Djoler56

    "Jedan od zaposlenih" je brat vlasnika pekare, i sada je, verovvatno , vec ne izletu u velikij drzavi. Stvano je cudno da nema pojma o bratu i njegovom " navijanju".

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima