• 8

Raskrsnica ulica Starine Novaka, 27. marta i Kraljice Marije biće otvorena pre roka

Gradski sekretar za investicije je zahvalio svim građanima na strpljenju zbog gužvi koje su se stvorile usled velikih radova u gradu

  • 8

Raskrsnica ulica Starine Novaka, 27. marta i Kraljice Marije u punom profilu, sa po dve trake za svaki smer vožnje biće otvorena 15. na 16. avgust, što je 15 dana pre dogovorene dinamike, izjavio je gradski sekretar za investicije Luka Petrović.

On je čestitao izvođaču na odrađenom poslu i zahvalio svim radnicima na ogromnom trudu i angažovanju koji svakodnevno rade u tri smene, ne žaleći se na vremenske uslove kako bi radovi napredovali dogovorenom dinamikom.

- Najkasnije do 1. septembra, završavamo raskrsnicu sa Bulevarom Despota Stefana u punom profilu sa po dve trake za svaki smer vožnje, kako smo i rekli i sredinom septembra završavamo raskrsnicu sa Takovskom ulicom - rekao je Petrović.

Luka Petrović

Luka Petrović - Foto: sns.org.rs

On je dodao da deonica od Ulice Starine Novaka pa do Takovske, ako ne bude nekih nepredviđenih okolnosti, treba da bude pupuštena u saobraćaj 1. septembra.

- Kada su u pitanju dalje aktivnosti na gradilištu, 15. avgusta zatvaramo deo od Bulevara Despota Stefana do Drinčićeve ulice kao i desnu stranu raskrsnice sa Bulevarom Despota Stefana kako bi je završili do 1. septembra - rekao je Petrović.

On je zahvalio svim građanima na strpljenju zbog gužvi koje su se stvorile usled velikih radova u gradu.

- Naš cilj je da nam ulice i centar grada bude lepši i bezbedniji, ali čim budemo od prvog septembra pustili Trg Republike, Karađorđevu ulicu, kao i druge deonice koje se rade, biće mnogo manje gužve i saobraćaj će biti znatno rasterećen - istakao je Luka Petrović.

(Telegraf.rs/Beoinfo)

Komentari

  • Max

    Aj da vidimo i to cudo....I da vidimo hoce li biti manje guzve kad i otvorite ulice

  • ALO BRE

    KOJE BRE RASKRSNICE, KAD PUŠTATE SVE, ROK JE BIO 18 AVGUST. NEMA ŠANSE DA ZAVRŠITE DO NOVE GODINE, PSOVKA PSOVKA PSOVKA......PUNO PSOVKI dunđeri nesposobni

  • Jug

    Šta god mi običan narod srpski a ne stranke gradili i pokušavali na bilo koji način da bilo šta u Srbiji učinimo boljim i lepšim uvek će se naći neko kome se to neće svideti a do juče nam je bilo mnogo mnogo bolje imali smo plate po 3000evra i živeli smo po vilama, ljudi probudite se.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima