• 19

Na novom auto-putu zablistao grb Republike Srbije od cveća (FOTO)

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je za narednu godinu najavio još ovako uređenih zelenih površina

  • 19

Pored uređenog puta, Koridora 11 od Obrenovca do Preljine, za čiji je naziv "Miloš Veliki" predlog dao predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, a čija se deonica od Obrenovca do Ljiga zvanično otvara danas u 17 sati, uređena je i zelena površina kraj samog auto-puta. Na jednom delu urađen je i grb Republike Srbije od cveća, a zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, istakao je da je ponosan na JKP Gradsko zelenilo koje je kako je rekao, pobedilo na tenderu i uradilo ovaj grb.

USKRS CESTITKA VESIC

Goran Vesić - Foto: Tanjug/Tanja Valić

On je ujedno i rekao da ovo nije jedini grb Republike Srbije i Grada Beograda pored prometnih saobraćajnica u našem gradu i za narednu godinu najavio još ovako uređenih zelenih površina.

- Zato što mi volimo Beograd i Srbiju - zaključio je Vesić.

Deonica autoputa "Miloš Veliki" od Obrenovca do Ljiga spremna je za saobraćaj, a taj deo autoputa od izuzetne je važnosti, jer će rasteretiti saobraćaj na Ibarskoj magistrali, a značajno će približiti Zapadnu Srbiju i Beograd.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Bijeljina

    ZIVJEO V U Č I Ć 🇷🇸🇷🇸

  • Pera Kojot

    Dobro je da domace firme rade domace grbove a ne stranci

  • Mile

    Sta se vi bunite?Pa naravno Beograd i samo Beograd,svi se sjatili ovde kod nas! Zatoni iko ne spominje druge gradove,ni nema nikoga tamo!Vratite se svi odavde u svoje gradove pa ce i vas da spominju!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima