≫ 

Sramotna i šokantna scena u centru Zemuna: Muškarac šamara ženu za vreme bludnih radnji, sve gledalo i dete!

Očigledno nije bilo ni toliko kasno jer se u jednom trenutku iza njih vidi majka koja u rukama nosi dete

  • 22
Zemun Foto: Telegraf.rs

Redakcija Telegrafa došla je u posed snimka na kom devojka oralno zadovoljava mladića i to u centru Zemuna.

Mladić sedi na zidiću fontane dok devojka kleči ispred njega. Sve je šokantnije jer se dešava u blizini lokala, u kom se unutra vide ljudi, a i pored njih ima prolaznika.

Očigledno nije bilo ni toliko kasno jer se u jednom trenutku iza njih vidi žena koja u rukama nosi dete. Mladić je i ošamario devojku.

Kako su nam rekli iz policije, niko od građana nije prijavio incident, ali se svakako radi na utvrđivanju indentiteta osoba sa snimka i pokušavaju da saznaju kada se i gde dogodilo.

Zakon o javnom redu i miru nalaže i zabranu "vođenja ljubavi" u javnosti, jer na taj način dolazi do kršenja opšteg morala društva.

Deljenje intimnosti može skupo da vas košta

"Vođenje ljubavi" tako može biti skupo, jer ako intimnost podelite sa drugima, pripremite se da iz novčanika izvadite od 5.000 do 150.000 dinara, ili da pak odležite dva meseca u zatvoru.

Kazna se propisuje u zavisnosti od toga koliko ste bili glasni, kao i od toga da li ste na delu uhvaćeni u zabačenoj šumi, parku ili kolima. Pa tako, ako vas policija zatekne u kolima na parkingu ili nekom žbunu, daleko od očiju prolaznika, najverovatnije ćete biti kažnjeni sa 20.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    20. april 2022 | 21:47

    Dobro bre ako napišete u naslovu snimak onda u tekstu prikažite snimak

  • 🥸🥸🥸

    20. april 2022 | 20:50

    Pa gdje snimak?

  • Uki

    20. april 2022 | 20:52

    Znači vođenje ljubavi je kažnjivo na javnom mestu a ,,obrada" mušterije nije! Ovo je čist poslovni odnos između radnice najstarijeg zanata i mušterije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA