≫ 

Pred maturu u Železniku sve oči su bile uprte u 3 momka: Na proslavu došli traktorom

Njihov postupak je izazvao oduševljenje i na internetu, a korisnici društvenih mreža njihov poter smatraju originalnim, kao i pokazateljem skromnosti

  • 5

Dok maturanti koji žele da se pokažu neretko iznajmljuju vozila kojima će da dođu na maturu, tri maturanta Osnovne škole "Stefan Dečanski" u Železniku, na proslavu mature su stigli u traktorskoj prikolici.

Dok se traktor probijao među parkiranim automobilima i onima koji su došli da male maturante isprate na slavlje, svi su snimali mladiće koji su sedeli na klupi u prikolici, dok su iza njih bili drugari.

Snimak je izazvao oduševljenje i na internetu, a korisnici društvenih mreža njihov poter smatraju originalnim, kao i pokazateljem skromnosti.

"Originalno", "Bravo za momke", "Kraljevi grada", "Tako je, šmekeri", samo su neki od komentara, a mnogi su istakli da mladiće nema zbog čega da bude sramota, jer se na snimku čuje kako jedan od učenika ponavlja da ga je sramota.

Video: Kosovo-Srbija! Maturanti šetaju centrom Beogarda i pevaju patriotske pesme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA