BJEKOVIĆ: Poslednje Borine reči bile su "Šta ima novo u našem Partizanu?"

- Teško mi je jer sam izgubio prijatelja s kojim sam delio dobro i zlo u životu. Mnogo će mi nedostajati - rekao je nekadašnji predsednik crno-belih posle smrti legende srpskog glumišta

  • 12

Nekadašnji predsednik Partizana Nenad Bjeković bio je dugogodišnji prijatelj sa jednim od najvećih srpskih glumaca, Borom Todorovićem, koji je u ponedeljak preminuo u 84. godini života.

Todorović je bio veliki navijač Partizana, često je posećivao utakmice crno-belih i sedeo je upravo pored Bjekovića.

- Odlično se razumeo u fudbal. Planirali smo 15. avgusta da zajedno budemo na stadionu, kada Partizan bude startovao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali sad Bore nema i uopšte ne znam kako ću bez njega da gledam tu utakmicu - kaže Bjeković za "Blic", otkrivši da je imao zakazan ručak na dan kad je Bora otišao u bolnicu.

- Sve do četvrtka redovno smo se čuli. Pričao mi je kako je prošla operacija slepog creva. U četvrtak popodne me je pitao šta ima novo u našem Partizanu i potom je neki lekar ušao u njegovu sobu. Nažalost, bile su to poslednje reči koje mi je Bora uputio. Posle je pao u komu iz koje se nije probudio. Teško mi je jer sam izgubio prijatelja s kojim sam delio dobro i zlo u životu. Mnogo će mi nedostajati - rekao je Bjeković.

Fudbalski klub Partizan oprostio se od velikana našeg glumišta, čije uloge svi pamte, i velikog navijača crno – belih prigodnim tekstom o njemu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    8. jul 2014 | 09:32

    Bjekovicu lazovu..

  • grobar do koske

    8. jul 2014 | 10:41

    PARTIZAN INSTITUCIJA NIKAD PROSTITUCIJA !! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!! BORO LEGENDO POCIVAJ U MIRU

  • Pinokio

    8. jul 2014 | 14:26

    Jeste baš mu je to palo napamet. Kako lazu ovi Grobari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA