GSP ŽALI ZBOG PETORO POVREĐENE DECE: Apel vozačima da savesno voze, posebno u blizini škola i vrtića

Putničko vozilo je bez zaustavljanja i velikom silinom udarilo autobus koji je obavljao školski prevoz dece.

  • 1

Autobus GSP koji je prevozio decu školskog uzrasta, uleteo je u u kuću u naselju Busije, a uzrok saobraćajne nezgode je, kako saznajemo, vozač putničkog automobila koji se nije popisno zaustavio na znak "STOP".

Autobus uleteo u kuću, povređeno petoro dece!

Vozilo je bez zaustavljanja i velikom silinom udarilo autobus koji je obavljao školski prevoz dece.

- Kolika je sila u pitanju, pokazuje činjenica da je udarcem odgurnuo vozilo na susednu kuću na kojoj je tom prilikom srušen zid. Ljudi koji su se nalazili u kući nisu povređeni, kao ni vozač autobusa, pa ni lica iz putničkog vozila, ali je petoro dece povređeno ovom prilikom! Apelujemo još jednom na odgovornost za volanom, pre svega da se povede računa o najmlađim učesnicima u saobraćaju, kako se vozi u blizini škola i vrtića - rekli su iz GSP-a i tom prilikom izrazli žaljenje zbog nedužne dece koja su povređena dok su se vraćala iz škole.

Oni su dodali da iako vozač GSP nije kriv, na šta ukazuju i dokazi sa lica mesta, to preduzeće je tu za porodice mališana koje će podržati koliko god mogu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka i baka

    16. septembar 2016 | 09:41

    Vodila sam unuku u skolu autobusom .nase muke su bile teske nekada na ivici da izgubimo zivote.na prednja vrata stoje soferovi prijatelji i galame vicu na putnike podsmevaju se i putnicima i onima sto voze ispred njih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA