≫ 

Kragujevčanin ukrao automobil, pa se odvezao do pekare. Zapretio je radnici nožem i tražio pare

Pronađen je oduzeti automobil koji je vraćen vlasniku, kao i nož koji je koristio prilikom pokušaja razbojništva

  • 4

Kragujevčanin M. M. (21) uhapšen je zbog krađe automobila marke Citroen, koji je bio parkiran, ali ne i zaključan, u ponedeljak u centru grada. Tim vozilom se poslužio da se odveze do jedne pekare, koju je pokušao da opljačka preteći radnici nožem.

Kragujevačka policija saopštila je da je uhapsila M. M. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i razbojništvo u pokušaju.

Automobil je bio parkiran na početku ulice Lole Ribara i ukraden u ponedeljak 13,30 časova, tako što je vozač ostavio ključeve u bravi, a lopov iskoristio priliku, seo u kola i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Sumnja se da je M. M. oduzeo automobil, a potom se odvezao do jedne pekare i, uz pretnju nožem, od radnice pokušao da ukrade novac.

Policija je pronašla oduzeti automobil koji je vraćen vlasniku, kao i nož koji je, kako se sumnja, koristio prilikom pokušaja razbojništva.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Video: Tinejdžer ukrao auto od roditelja, pa se zakucao u pekaru

(Telegraf.rs/ infokg.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA