Brat Malčanskog berberina pretio novinaru dan nakon pronalaska Monike: "Baciću te u septičku jamu"

Monika juče spasena, Ninoslav i dalje u bekstvu, a njegova porodica i dalje ćuti

  • 39
Malča, Malčanski berberin Foto: Telegraf.rs

Dan posle spasavanja Monike Karimanović (12) koju su desetog dana od početka potrage pronašli udruženim snagama pripradnici MUP-a i dobrovoljci, ekipa portala Telegraf.rs uputila se u Malču kako bi porazgovarala sa porodicom Malčanskog berberina, koji je i dalje u bekstvu. Ova porodica ranije nije želela da daje izjave za medije, ali je naš novi pokušaj usledio nakon vesti o pronalasku devojčice zbog koje je Srbija odahnula. Reporteri Telegrafa su se nadali da će dobiti odgovore na pitanja koja muče Monikine roditelje, kao i sve roditelje u Srbiji, međutim, sačekale su nas pretnje u dvorištu porodične kuće.

Zločin je počinjen 20. decembra ujutro kada se devojčica sama uputila u školu u mestu Brzi Brod. Pronađena je juče kasno popodne u ataru svrljiške opštine. Potom je odvedena u Klinički centar u Nišu, da bi za njenim otmičarem potraga bila nastavljena. Veruje se da je naoružan.

Ipak, u dvorištu porodice Ninoslava Jovanovića, koji je bio znan pre višestrukih silovanja za koja je osuđivan, pritom šišajući kosu svojih žrtava, nije nas sačekala dobrodošlica.

Malča, Malčanski berberin Foto: Telegraf.rs

Čovek za koga saznajemo da je brat Jovanovića, a koji se predstavio kao vlasnik kuće, u dvorištu je pretio našem novinaru.

- Šta ćete vi ovde? Ovo je moja kuća, on ne živi ovde - rekao je nižući potom pretnje: - Ko vas je zvao?! Razbiću ti aparat, baciću te u septičku jamu vidim li te opet.

Potom je krenuo za ekipom, sve do momenta dok ga razgovor sa drugima nije omeo u tome.

Malča, Malčanski berberin Kuća u kojoj je nekad živeo Malčanski berberin/ Foto: Telegraf.rs

Kako prenosi naš novinar na terenu, vrata i kapija su bili otvoreni. Jedno dete je gledalo kroz prozor kuće, dok se žena nehajno kretala spoljnim stepanicama.

Kako je ranije otkriveno, u toj kući su živeli Ninoslavljevi roditelji, njihova dvojica sinova i porodica ovog drugog, koji danas nije želeo da prokomentariše slušaj. On je oženjen i ima dvoje dece.

Video: Ko je Malčanski berberin čija su zlodela strah Timočke krajine?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    30. decembar 2019 | 18:17

    Šta očekujete, kad napadate ljude koji nisu krivi. Što ih uznemirava? Nisu oni tražili da im to zlo bude rod, to im je sudbinski nametnuto, a vi im još stajete na muku.

  • Vesna

    30. decembar 2019 | 16:34

    Sigurna sam da je taj monstrum imao pomoc od brata. Bas ce on da se seta, kupuje hranu....to je njemu neko doturao. Bogu hvala kad to dete izvukose iz kandze tog zlotvora, iskreno se nadam da ce se te traume zaleciti. Moniki zelim svu srecu ovog sveta, a tom zlotvoru da se do kraja zivota muci kao sto je on mucio svoje zrtve !!!

  • Realno

    30. decembar 2019 | 16:13

    Doticni gospodin je otac pa ako je vec raspolozen da nekog baci u septicku jamu , to je trebao sa bratom da uradi kad se prvi put vratio sa robije .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA