≫ 

Stavljena tačka na svaku sumnju: Policija dala dokaz da je uhapšen pravi Malčanski berberin

Policija saopštila da je identitet Ninoslava Jovanovića potvrđen na osnovu otisaka prstiju

Posle hapšenja Ninoslava Jovanovića, poznatog Malčanskog berberina, na društvenim mrežama se povela rasprava o tome da li je uhapšen pravi Jovanović ili je u pitanju neko drugi.

Bilo je onih koji su reagovali na to što se na prethodnim fotografijama Ninoslava Jovanovića jasno vidi da je proćelav, navodeći da na fotografijama koje su nastale na dan hapšenja to nije slučaj.

Sada su se oglasili iz policije i potvrdili da je uhapšeni definitivno Ninoslav Jovanović.

Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin Ninoslav Jovanović na dan hapšenja Foto: Telegraf.rs

- Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da je identitet uhapšenog Ninoslava Jovanovića (46) iz sela Malča kod Niša potvrđen na osnovu otisaka prstiju i da su utvrđivanje njegovog identiteta obavili kriminalistički forenzičari - navodi se u saopštenju MUP-a.

Iz policije su apelovali na građane da putem društvenih mreža ne uznemiravaju javnost i građane Srbije.

Podsetimo, potraga za Jovanovićem koji je osumnjičen za otmicu Monike Karimanović (12) iz Suvog Dola kod Niša, konačno je završena juče njegovim hapšenjem na groblju u selu Malča.

Potera je trajala 17 dana, a Jovanovićevom hapšenju prethodio je poziv meštanina Malče koji je pozvao policiju u 12 sati. Prijavio je da je u svom dvorištu video Malčanskog berberina. Navodno je prespavao u njegovoj štali, što je pretpostavio po uvaljanom senu.

U 14.15 sati na groblju u ovom selu policija je uhapsila Jovanovića.

Određeno mu je policijsko zadržavanja od 48 sati, a tužiocu je priznao da je oteo Moniku i ispričao kako.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    6. januar 2020 | 20:35

    Samo ako je presadio kosu onda ok a šansa da je presadio je 0 posto. Tako da lozite nekog drugog srpski narod više ne naseda na ovakve stvari

  • Bgd

    6. januar 2020 | 20:33

    Kako da nije pravi. Cak ni slicnosti nemaju. Ko zna kog ste nesrecnika uhvatili, neka skitnica a deluje da nije pri zdravoj pameti.

  • Losmi

    6. januar 2020 | 19:15

    Mi izazivamo sumnju u verodostojnost "vase" price...Pa kako da budemo mirni kad ste ga trazili 17 dana,nazovi coveka,manijaka,nepismenog monstruma niste mogli da nadjete bez pomoci mestana,seljaka,a imali ste sve resurse na raspolaganju,helikopter,dronove,terenska vozila,termovizisku kameru,pse tragace,pomoc lovaca,vatrogasaca,mestana,volontera,imali ste pomoc VOJSKE i opet ga niste vi locirali vec GRADJANSTVO.Hoce li neko da snosi posledice zbog nesposobnosti u radu Drzavnog organa?Sav novac koji ste potrosili,polovinu ste mogli da date kao nagradu,Seljaci bi ga nasli za 3 sata!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA