Zeka ubijen pre 10 dana u centru Kragujevca, ubica još na slobodi: Kačio slike oružja, automobila...

Na Nikolu Zečevića (37) pucano je u Glavnoj ulici iz vozila u pokretu, a počinilac još nije uhapšen

  • 2
Nikola Zečević Zeka Foto: Facebook

Ni posle 10 dana nije poznato ko je ubio Kragujevčanina Nikolu Zečevića Zeku (37) u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića u Kragujevcu, iako je ubistvo zabeleženo nadzornim kamerama.

Istraga je i dalje u toku, a iz Višeg javnog tužilaštva u Kragujevcu potvrđuju za Telegraf.rs da do danas, nije otkriven izvršilac krivičnog dela.

- Policijska uprava u Kragujevcu preduzima sve zakonom propisane mere u cilju otkrivanja izvršioca krivičnog dela ubistvo - navodi viši javni tužilac u Kragujevcu, Dejan Veljković.

Činjenica da je ubica koji je ispalio više hitaca na Zečevića u javnosti, ugrožavajući tako i bezbednost drugih, i dalje na slobodi, danima izaziva nemir građanima Kragujevca.

Podsetimo, sam trenutak ubistva Zečevića zabeležile su brojne kamere video nadzora.

Iz policije, na naša pitanja u vezi sa ovim slučajem, nisu odgovarali.

Penzionisani inspektor Policijske uprave u Kragujevcu Dragan Tomić tvrdi da ne postoji savršen zločin i da će ubica biti uhapšen.

- Kao profesionalni bezbednjak, mogu da kažem da ne postoji savršeni zločin i čvrsto verujem da će ovo teško ubistvo vrlo brzo biti rasvetljeno, jer poznajem ljude koji rade na tome. Radi se o vrlo teško krivičnom delu, koje je očigledno imalo logistiku, i kao takvo traži poseban pristup. Policajci znaju svoj posao da rade, a sama tehnika i tehnička pomagala omogućavaju da se rasvetli ubistvo - izjavio je za TV Prva penzionisani inspektor MUP-a, Dragan Tomić.

Da li motiv za ubistvo treba tražiti u tome što je ubijeni Zečević od ranije poznat istražnim organima po poslovima s narkoticima, ali i pucnjavi, istraga će pokazati.

Podsetimo, Zečević je na svom Fejsbuk profilu ima fotografije sa skupocenim automobilima, a takođe, objavljivao je i one na kojima je bilo oružja.

Video: Uznemirujuće: Snimak ubistva iz Kragujevca, ispaljeno čak osam hitaca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    22. februar 2021 | 10:09

    E pazi ovoga : "ne postoji savršen zločin ubica će biti pronađen" A koliko ubistava imamo u Srbiji samo u poslednjih 20 godina da računamo, koja još nisu rasvetljena.

  • Рус

    22. februar 2021 | 18:40

    Kakvo vozilo u pokretu???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA