≫ 

Uskoro presuda Adamu zbog smrti vozača GSP, Bojana Peraća: Prvostepeno osuđen na 3 godine

Adam R. je kad je izazvao nesreću imao niz otežavajućih okolnosti

  • 12
Bojan Perać Foto: Facebook/Nenad Nesic

U Apelacionom sudu juče je održana sednica po žalbama tužilaštva, ali i odbrane Adama R., kojeg je Viši sud pre četiri meseca osudio na jedinstvenu kaznu tri godine i dva meseca zatvora za izazivanje saobraćajne nesreće u Zemunu kada je poginuo vozač autobusa Bojan Perać i za držanje narkotika.

Sudija je pročitao tu prvostepenu presudu, a odbrana je izložila svoje argumente iz žalbe. Očekuje se da Apelacija za oko mesec dana donese odluku hoće li potvrditi presudu, ili je preinačiti, ili možda ukinuti i naložiti novo suđenje.

Adam R. je kad je izazvao nesreću imao niz otežavajućih okolnosti - pobegao je iz kućnog zatvora na koji je osuđen zbog nedozvoljenog držanja oružja, bio je pod dejstvom narkotika, vozio je brzo, prošao kroz crveno svetlo na raskrsnici i vozio je u 4 ujutru kad to nije dozvoljeno sa privremeno dozvolom koju je imao.

Video: Vinkin sin nakon presude njenom ubici: On živ iz zatvora ne može da izađe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdan

    10. mart 2021 | 08:20

    Pa ljudi dokle vise skandalozne presude pa samo u srbiji ubijes coveka i nikome nista ovo nema nigde a pedofilje droge silovanja boze sacuvaj ovo je dno dna drustva i gde omladina odrasta boze sacuvaj

  • Zvezdan

    10. mart 2021 | 08:14

    E crna srbijo i pravosudni sistem koji je mafijaski

  • Coas

    10. mart 2021 | 08:08

    Samo zbog nedozvoljenog drzanja oruzja je trebao da dobije 10 godina, a ne nanogicu. Zbog toga i jeste pun grad oruzja, znaju da kazne nema ili je minimalna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA