≫ 

Detalji ubistva kod Kruševca: Gađao ženu pikslom, presudio joj čekićem? Ćerka je našla u lokvi krvi

Povrede koje joj je svirepo naneo čekićem bile su fatalne i lekari su mogli samo da konstatuju smrt nesrećne žene

  • 3
Čekić, čovek, napad Foto: Shutterstock

U mestu Makrešane kod Kruševca noćas oko ponoći došlo je do porodičnog nasilja u kom je S. M. (51) sa više udaraca čekićem u glavu ubio suprugu M. M. (45).

Kako nezvanično saznaju "Novosti", zločin se dogodio nakon kraćeg verbalnog sukoba kada je Srđan u alkoholisanom stanju nasrnuo na svoju suprugu i prvo je gađao staklenom pikslom.

- Sve je počelo kada se M. M. vratila iz druge smene u fabrici u kojoj radi i videla muža u alkoholisanom stanju. Usledila je žestoka svađa. U jednom trenutku vrata sobe je otvorila njihova mlađa kćerka i videla majku kako leži na podu u lokvi krvi. Otac joj je rekao da ju je ubio i potom pobegao iz kuće - kaže izvor blizak istrazi.

Kruševačka policija pronašla ga je ujutru u selu i uhapsila pod sumnjom da je počinio ubistvo. Kako je saopštila PU Kruševac, određeno mu je zadržavanje od 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, da bude priveden na saslušanju Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Srđanova majka nije želele da razgovara, već je samo odmahnula rukom i otišla. Jedna od komšinica rekla je da je ubijena radila u fabrici, dok je njen muž bio nezaposlen, kao i da su imali dve ćerke od kojih je starija udata.

Meštani ovog sela u šoku su zbog svirepog ubistva koje se dogodilo u inače mirnom selu. Mnogi od jih u neverici vrte glavom i ne žele previše da pričaju o mogućim razlozima zbog kojih je njihov komšija ubio suprugu.

- Jutros smo saznali šta se dogodilo i nismo mogli da poverujemo. Srđan je svojevremeno bio na ratištu u Hrvatskoj i posle povratka pričalo se da ima nekih problema. Kažu i da je bio baš ljubomoran, a voleo je i da popije. Šta se tu desilo znaju samo njih dvoje, a mi možemo da nagađamo - pričaju meštani.

Video: Trenutak hapšenja tinejdžera koji je pobio decu u školi u Rusiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    8. jun 2021 | 17:10

    Да је љубоморан он би је оставио кући а он ишао да ради.

  • Natasa

    8. jun 2021 | 21:37

    Eto.. Alkohol se reklamira, a cigarete ne smeju i zabranjuje se konzumacija istih, sa pricom o zastiti zdravlja. Zato kada neko popusi 3 kutije cigareta, nece biti nasilan i ubiti nekog.. Alkohol, droga, kocka.. To su poroci koji dovode do ovakvih zlocina!

  • Dr

    8. jun 2021 | 21:44

    Treba zabraniti alkohol.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA