Zanosna Rijana reklamira parfem! (VIDEO)

Pevačica je promovisala svoj četvrti parfem, a fanovi su oduševljeni kadrovima u kojima Rijana pozira u tankoj, svilenoj haljinici

  • 0

Pevačica Rijana snimila je reklamu za svoj četvrti parfem "Rouge". Seksi pevačica pozira u crnoj haljinici od svile, a kroz kadrove je iskazala i svoju nežnu stranu, što je prava retkost za ovu buntovnu devojku.

Rijana sprema i svoju modnu kolekciju, koja stiže pred Novu godinu. Pevačica je objavila video-snimak u kojem zavodljivo pozira, a u njemu su i kadrovi pripremanja za samo snimanje reklame.

Podsetimo, Rijana je u poslednje vreme poznatija po svom raskalašnom ponašanju, nego po pesmama i koncertima. Nedavno je napala fanove jer su želeli da se slikaju s njom, a potom se fotografisala sa zlatnim penisom i protezom u obliku kalašnjikova. Ona je sve češće polugola u javnosti, a obožavaoci su se šokirali kada je snimila sebe kako puši džoint i lupa se po guzi.

Pogledajte kako Rijana pozira promovišući parfem:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA