Skaj kao Dino Dvornik, Šašić kao Sneki, Goca Tržan kao Bono (FOTO)

Aleksa Jelić, jedan od takmičara šoua "Tvoje lice zvuči poznato", objavio je sliku na kojoj se vidi kako će izgledati njegove kolege u novoj emisiji popularnog šoua televizije "Prva"

  • 2

SVI NA OKUPU! Za samo nekoliko dana imaćemo priliku da gledamo novu epizodu emisije "Tvoje lice zvuči poznato" i videti najnovije imitacije.

Jedan od takmičara Aleksa Jelić, koji će ove nedelje "ući u kožu" Nataše Bekvalac, objavio na svom Tviter profilu fotografiju na kome svi učesnici ovog popularnog šou-programa poziraju u svojim kostimima.

Na slici vidimo Skaj Viklera kao Dina Dvornika, Kneza kao Meri Džej Bladž, Saru Jovanović kao Lajzu Mineli, Tamaru Dragičević kao plesača Džoela Greja, Snežanu Babić Sneki kao Karolinu Gočevu, Borisa Milivojevića kao MC Hamera, Anu Kokić kao Fergi, Željka Šašića kao Sneki, Gocu Tržan kao Bona Voksa i već pomenutog Aleksu Jelića kao Natašu Bekvalac.

Da podsetimo, popularna panoska barbika biće specijalni gost i član žirija u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", koja je na programu u 21 čas na televiziji "Prva".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA