DORIS DRAGOVIĆ: Neću da pričam o izjavi da nikada neću doći u Srbiju!

"Ja zaista ne znam šta bih vam na to odgovorila... Ja sam sad u Beogradu... Ne znam, zatekli ste me. Ja bih da stanemo i da se možda konsultujemo", zbunjeno je rekla pevačica, dok je u prvom dahu prasnula u smeh na pomen sporne izjave

  • 16

Posle više od dvadeset godina, hrvatska pevačica Doris Dragović došla je u Srbiju, kako bi najavila svoj koncert u "Kombank areni", koji je zakazan za Dan zaljubljenih.

Njen dolazak u Srbiju osim pozitivnih, nesporno je izazvao i niz negativnih reakcija javnosti, dok je ona na ovo saznanje, bila potpuno izbezumljena:

- Zaista ne... Ovo je prvi put da člujem tako nešto... Ne - zbunjena je bila pevačica koja se na pitanje da li je istina da je izjavila da nikada neće doći u Srbiju grohotom nasmejala!

- Ja zaista ne znam šta bih vam na to odgovorila... Ja sam sad u Beogradu, ja sam tu... Ne znam, zatekli ste me. Ja bih da stanemo i da se možda konsultujemo - jedva je zaustila Doris, kojoj se na momente činilo da ne zna o čemu je reč.

Takođe, Dragojevićeva nije imala komentar ni na to što ne postoji reciprocitet u gostovanjima hrvatskih pevača u Srbiji i obrnuto.

- Idemo samo malo da se iskonsultujemo - zbunjeno je rekla pevačica za "Exkluziv" i nastavila da priča o svojim prijateljima sa srpske estrade.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perzefona

    29. decembar 2013 | 12:37

    Mi smo idioti. Jos veci smo ako ona napuni arenu...

  • zmrki

    29. decembar 2013 | 12:40

    Pa,Srbi,pozurite da kupite karte...

  • Jogogo

    29. decembar 2013 | 13:15

    Ajte ovčice na šišanje kod još jednog pevača iz hrvatske(uvek malim slovom).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA