Spasio ga blindirani BMV: Tri osobe otvorile vatru iz oružja na muškarca pored groblja kod Skoplja

Neposredno nakon oružanog incidenta, inspektori su pronašli i uhapsili B. Z.

  • 0

U skopskom selu Batinci B. Z. (27) i Z. N. (27) pokušali su ubistvo zajedno sa još jednom nepoznatom osobom. Otvorili su vatru iz dva "kalašnjikova" i jednog pištolja prema automobilu u kome se nalazio R. S. (36). Nisu uspeli u nameri da ga likviraraju, zahvaljujući njegovom blindiranom automobilu BMV.

Muškarci se terete da su u selu Batini sa predumišljajem pokušali da liše života jednu osobu.

- Naime, dok se oštećeni kretao ulicom sa blindiranim BMV sa nemačkim registarskim tablicama i prolazio pored groblja, oni su prema njemu pucali sa dve automatske puške "kalašnjikov" i jednim pištoljem. Oštećeni je stao sa vozilom, a kada su mu se osumnjičeni približili sa oružjem u rukama, on je pritisnuo papučicu gasa i pobegao - saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Skoplju.

Neposredno nakon oružanog incidenta, inspektori su pronašli i uhapsili B.Z. a njega je u policijskoj stanici prepoznao napadnuti R.S.

Muškarci se terete da su u selu Batini sa predumišljajem pokušali da liše života jednu osobu Foto: Pixabay

Policija i dalje traga za drugim napadačem Z.N. za kim je raspisana poternica, i još jednom osobom koja je učestvovala u napadu, ali je njegov identitet nepoznat.

Zbog opasnosti da osumnjičeni ne ponove, odnosno ne dovrše delo, nadležni javni tužilac je od sudije u predhodnom postupku zatražio da im se odredi mera pritvora. Uhapšenom B.Z. odmah, a Z.N. kada se pronađe i uhapsi.

VIDEO: Uhapšen čovek osumnjičen za ubistvo

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA