I dalje napeto u Velikoj Kladuši: Posle masovne tuče migranti hodaju naoružani šipkama, policija u stanju pripravnosti (VIDEO)

Juče je izbila masovna tuča u kojoj su povrede zadobili i policajci

  • 3

Sitacija u prihvatnom centru za migrante "Miral" u Velikoj Kladuši i dalje je napeta iako nema većih, odnosno masovnih incidenata, piše Klix.ba.

- Tenzija i dalje ima, a jednostavno situacija među njima može da esklaira u svakom trenutku. Policija je na terenu, prati dešavanja i u stanju je pripravnosti - rekao je portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić.

Čitatelji tog portala javljaju da je sitacija mirna u mestu Polje u Velikoj Kladuši zabrinjavajuća s obzirom na to da se migranti iz Pakistana ponašaju suprotno svim pravilima ponašanja te su odlučili da uzmu pravdu u dvoje ruke nakon velikog sukoba koji se odvijao juče.

- Migranti iz Pakistana odlučili su da uzmu pravdu u svoje ruke. Pretražuju selo, tuku Alžirce i Marokance - rekli su oni.

Na snimcima koje je objavio Klix može da se vidi grupa migranata koji naoružani šipkama i drugim predmetima hodaju putem, očito, u potrazi za suparnicima.

Prema rečima preplašenih meštana policija sve promatra s parkinga kod Mirala jer nemaju adekvatan kadar da se ozbiljno pozabave problemom.

Sukobi među migrantima su svakodnevnica koja je kulminirala u noći sa utorka na sredu kada se sukobilo više od 100 osoba, prilikom čega ih je više povređeno. Povrede je zadobilo i nekoliko policijskih službenika koji su radili na uspostavljanju reda i mira.

Pogledajte video: Obrenovac preplavljen migrantima

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zak

    6. jun 2019 | 11:46

    Jednostavno svi koji se ne pridrzavaju pravila i zakona jedne drzave treba pod hitno biti proterani.

  • Sun

    6. jun 2019 | 12:00

    Pod hitno sve to proterati iz zemlje..kakvi migranti, kakvi bakraci..

  • RICINUS

    6. jun 2019 | 13:40

    Nemojte turci to su vaša braća

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA