Ovog momka koji je pljuvao ČETNIKE i PARTIZANE pratila bi cela Srbija! (VIDEO) (FOTO)

Jedan policajac iz grupe je prišao da ga umiri, ali to mu nije uspelo, zbog čega mu je u pomoć pritekla nekolicina kolega, koji su ga odveli do marice

rehabilitacija Draža Mihailović, incident, Saša K. Foto: Milena Đorđević

Rehabilitacija Draže Mihailovića je malo Srba prethodnih dana ostavila ravnodušnim, praveći po ko zna koji put podelu Srba na "ove" i "one" i vraćajući nas 70 godina unazad.

SRBIJA JE REHABILITOVALA DRAŽU: Tuča ČETNIKA I PARTIZANA, ORILO SE: Tito ustašo i služili ste Hitleru! (FOTO)

Društvene mreže i internet sajtovi su vrveli od komentara u kojima se raspravljalo da li su gori četnici ili partizani, objašnjavalo da rehabilitacija vođe Ravnogorskog pokreta ne znači opravdavanje četničkih postupaka, ponavljalo da je jedina promena to što se sada konstatovalo da vođi Ravnogorskog pokreta nije bilo suđeno po zakonu i zaboravljalo da bez poštovanja pisanih pravila niko od nas ne bi mogao da ostvari nijedno svoje pravo.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

SUDIJA KOJI JE REHABILITOVAO DRAŽU: Četnici nisu oslobođeni krivice, NEOSUĐIVAN je samo Mihailović!

Jedino zajedničko svim taborima koji su internet koristili kao arenu za svoje žučne rasprave, sa argumentima ili bez, bilo je to što smo "mi" u pravu, a "vi" niste, iako većina njihovih pripadnika ne bi znala da objasni koji su to "mi", a koji "vi".

Kao i u svim srpskim podelama, i ovog puta javila se treća, doduše najmalobrojnija grupa ljudi, čiji je stav sigurno najispravniji, a to je: moramo da prestanemo da se delimo i sukobljavamo nakon svakog događaja u našoj državi. 

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Jedan od predstavnika ove "opcije" proslavio se u četvrtak, na dan rehabilitacije, na platou ispred Palate pravde u Beogradu, i to pre nego što je sud i doneo ikakvu odluku.

OVOG ČOVEKA PODRŽAĆE CELA SRBIJA: Zbog REHABILITACIJE Draže skidao se go i pljuvao ČETNIKE I PARTIZANE! (FOTO)

Reagujući na skup ljubitelja Dražinog lika i dela, ali i Titovih sledbenika koji su se zabrinuli da bi pravda mogla da pobedi, miroljubivi Beograđanin S.K. burno je reagovao.

Ko se našao pred Palatom pravde u čast rehabilitacije Draže Mihailovića! (FOTO)

- Šta je bre! Došli ste ovde da se bijete! Kako vas nije sramota! Šta je, šta me gledate, pi.k. jedne! Svi mi treba da budemo jedinstveni za ovu Srbiju, a ne da pravimo podele, majku vam … – izbezumljeno je vikao S.K. dok je kidao sa sebe majicu, a potom i dobacio jednom čoveku: Šta je bre, šta me gledaš, dođi ovamo!

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

AUTORSKI TEKST SRPSKOG KRALJA O ĐENERALU DRAŽI ZAPALIO JE SRBIJU: Čiča je JUNAK, on nije ZLOČINAC kao Pavelić! (FOTO)

Jedan policajac iz grupe je prišao da ga umiri, ali to mu nije uspelo, zbog čega mu je u pomoć pritekla nekolicina kolega, koji su ga odveli do marice.

Rasprava se nastavila i tamo, ali su specijalci uspeli da ga umire.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Uznemireni S.K. je, potom, go do pasa, lagano odšetao preko ulice i nestao ka Savi.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

(J. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA