GORI SRBIJA - DA LI ĆE PUTIN IZDATI SRBE? Predsednik Rusije još uvek nije rekao NJET rezoluciji ZAPADA o Srebrenici!

Ukoliko bude usvojen šesti MONSTRUOZAN predlog Velike Britanije Srbi će tako postati prvi narod u istoriji koji će biti proglašen genocidnim

Savet bezbednosti UN trebalo bi danas u 16 časova u Njujorku da razmatra predlog rezolucije o Srebrenici, koji je podnela Velika Britanija. Na stolu je i kontrapredlog Rusije, koji podržava Srbija, pa je epilog dešavanja i dalje neizvestan.

Ukoliko bude usvojen šesti MONSTRUOZAN predlog Velike Britanije Srbi će tako postati prvi narod u istoriji koji će biti proglašen genocidnim.

SRBI SU GENOCIDAN NAROD I SRBIJA TO MORA DA PRIZNA! Ovo je najnovija MONSTRUOZNA rezolucija o Srebrenici iz Londona!

Da bi se sprečila ova katastrofa, jedina nada je VETO iz Moskve, a da Rusija blokira donošenje ovog dokumenta lično je predsednik Srbije Tomislav Nikolić zamolio Vladimira Putina, ali još uvek iz Kremlja nije stigao signal da li će i kako glasati Rusija!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

ENGLEZI, NEĆETE ZGAZITI SRBIJU, POBEDIĆEMO VAS! Evo šta je Vučić poručio Velikoj Britaniji zbog Srebrenice!

– Ovo je važan dan za srpski narod, ne mislim da je sudbonosni. Rezolucija će biti prihvaćena ili odbijena. Očekujemo da svi budu svesni negativnih posledica od usvajanja rezolucije – rekao je šef srpske diplomatije Ivica Dačić, podsetivši da je i samo podnošenje nacrta već izazvalo dosta problema.

U isto vreme, iz Londona je stigla vest da je britanska vlada izdvojila 1,5 miliona evra za obeležavanje 20. godišnjice zločina u Srebrenici.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

VUČIĆ ODBRUSIO PUTINU: Rusi stavite VETO na rezoluciju o Srebrenici ili Srbija dalje ide sama!

- Ova sredstva će pomoći podizanju svesti o žrtvama genocida u Srebrenici i njihovim porodicama, i osiguraće da taj događaj ne bude zaboravljen - poručio je britanski premijer Dejvid Kameron.

Britanija će cele ove nedelje obeležavati srebrenički masakr, čija je godišnjica u subotu, 11. jula. Tim povodom Kameron je juče u Londonu primio člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića i predstavnice udruženja “Majke Srebrenice”, a u Vestminsterskoj opatiji je organizovana komemoracija.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Клакер

    7. jul 2015 | 12:57

    Срби геноцидан народ??? И да нас Енглези прогласе таквима??? Овај свет је дефинитивно отишао у .....! Кад ће тај смак света - мозак да си одморим од белосветских олоша?!

  • Spetsnaz

    7. jul 2015 | 11:20

    Od engleza nema vecih olosa. Ko nama kroji sudbinu pa to je uzas.

  • RS

    7. jul 2015 | 13:14

    A zasto mi ocekujemo pomoc od rusije kada kod nas u srbiji ima poluticara koji podrzavaju britansku rezoluciju. Valjda prvo mi svi moramo da stojimo protiv toga a onda da trazimo pomoc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA