VUČIĆA SRUŠITI NA ZEMLJU I DA GA PREGAZI STAMPEDO: Ovo je bio PAKLENI PLAN britanske TAJNE SLUŽBE MI6 i Albanaca u Srebrenici!

Ključni događaj je trebao da se odigra kada Vučić prođe stazom do VIP bine, tu ga je trebalo oboriti i poniziti, a epilog bi mogao biti i tragičan

  • 68

Britanski obaveštajci učestvovali su u pripremi brutalnog napada na premijera Srbije Aleksandra Vučića 11. jula u Potočarima, a cilj je bio da predsednik Vlade Srbije padne na zemlju i da ga pregazi stampedo!

BRITANSKA TAJNA SLUŽBA MI6 ORGANIZOVALA JE UDAR NA VUČIĆA U SREBRENICI: Ovo su najnoviji detalji napada na srpskog premijera!

Kako prenose "Novosti", prvi čovek britanskih obaveštajaca za region, neposredno pred obeležavanje 20. godišnjice od Srebrenice sreo se u Sokocu sa predstavnicima SIPA i hrvatskim službama.

OVAKO JE ALIJIN SPECIJALAC GURNUO VUČIĆA U MASU DA GA LINČUJU: Ovo su TAJNI DETALJI napada na srpskog premijera!

Foto: MUP RS Foto: MUP RS

BOSANSKI RATNIK I SPECIJALAC ALIJE IZETBEGOVIĆA, ZET MU JE DŽIHADISTA: Sve o čoveku koji je KAMENOM pogodio Vučića u glavu! (FOTO)

Prema njihovom planu, ključni događaj je trebao da se odigra kada Vučić prođe stazom do VIP bine, tu ga je trebalo oboriti i poniziti, a epilog bi mogao biti i tragičan.

Foto: Tanjug /  Sluzbeni fotograf Predsednistva BiH/ Branimir Vaskovic Foto: Tanjug / Sluzbeni fotograf Predsednistva BiH/ Branimir Vaskovic

ČULO SE: "UBIJ ČETNIKA" I "ALAHU EKBER"! 5 SEKUNDI NAS JE DELILO OD SMRTI U SREBRENICI: Emotivna ispovest Vučićeve savetnice

STROGO POVERLJIVO - Bošnjaci držali Vučića NA NIŠANU snajpera iz kog je UBIJEN Đinđić! Nova saznanja o napadu u Srebrenici

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Prema ovim saznanjima u jurišu na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima učestvovala je i grupa Albanaca sa Kosova koji su došli autobusom iz Makedonije i predstavljali su se kao Makedonci.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    17. jul 2015 | 12:56

    Engleska drzava je izvor svega zla na ovoj planeti.

  • Dejan

    17. jul 2015 | 11:37

    Milion puta sam rekao . Gde se englezi pojave tu je muka za sve . Nema goreg naroda na svetu od engleza .

  • Gnjilanski

    17. jul 2015 | 15:44

    Premijer je javno izjavio da nas čekaju veoma teška vremena u narednom mesecu za srbiju i da moramo biti pametnii jaki! Slučajno ili ne Đokovića su sabotirali tokom celog vimbldona, hteli su da izglasaju rezoluciju o srebrenica, napali premijera i još puno toga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA