VUČIĆ DONOSI KONAČNU ODLUKU: Funkcioneri SNS-a traže IZBORE i prekid koalicije s Dačićem!

Kako saznaje naš portal potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović predložiće predsedniku naprednjaka i premijeru da preispita koaliciju sa SPS, a u tome će imati i podršku drugih stranačkih funkcionera

  • 82

Da li će objavljeni tajni snimci ugroziti koaliciju naprednjaka i socijalista, znaće se u petak kada će se održati sednica Predsedništva SNS-a, a kako Telegraf.rs saznaje nekoliko aktuelnih ministara i funkcionera naprednjaka predložiće premijeru Srbija Aleksandru Vučiću da preispita koaliciju sa SPS-om i Ivicom Dačićem!

VUČIĆ NAJAVIO ČISTKU U SNS: Naprednjaci koji NISU RADILI dobro OSTAĆE BEZ SVOJIH FOTELJA!

Kako saznaje naš portal potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović predložiće predsedniku naprednjaka i premijeru da preispita koaliciju sa SPS, a u tome će imati i podršku drugih stranačkih funkcionera, pre svega Zorane Mihajlović.

DAČIĆ OTKRIO O ČEMU JE RAZGOVARAO SA MIŠOM BANANOM: Pričali smo o njegovim ljubavnim avanturama!

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Ipak, konačnu odluku o sudbini koalicije naprednjaka i socijalista, kao i o eventualnom raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora doneće lično premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Ranije je najavljeno da lider SNS-a sprema čistku i u svojim redovima, a kako je sam izjavio višak će biti oni funkcioneri naprednjaka koji su slabo radili, tako da će sigurno i o tome biti reči u petak.

Najoštriji u kritici šefa socijalista povodom objavljivanja tajnih snimaka na kojima se vidi da je razgovarao sa Rodoljubom Radulovićem bio je potpredsednik SNS-a i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji je rekao da "Dačić i Pajtić" govore isto.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

- O susretima lidera SPS sa Radulovićem, Dačić i Bojan Pajtić govore isto, kao da su koalicioni partneri. Nije im problem što se Dačić sastao i družio sa Mišom Bananom, nego je problem što se to pojavilo u medijima. I Pajtiću nije problem što ti susreti traju godinama, nego je problem da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora - rekao je on i dodao da je vreme da SNS pošalje jasan signal kakvu Srbiju želi i kako to postići.

Ivica Dačić kaže, za "Novosti", da ne vidi da medijska afera protiv njega može da izazove izbore:

Foto: Tanjug/Zorana Žestić Foto: Tanjug/Zorana Žestić

-Ne zanimaju me ni jagode ni banane! Jasno je da je ovo bio pokušaj da se izazovu vanredni izbori. Ali, znajući Vučića, on ne voli ovakve hajke i ultimatume, pa ne vidim ni da će ovako nešto da izazove vanredne parlamentarne izbore, niti će se odraziti na rad vladajuće koalicije. Zato mislim da smo, otkako su snimci objavljeni, još dalje od izbora.

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miro Đokić

    9. septembar 2015 | 16:47

    Kada su u pitanju ovakve stvari , onda se neispunjavaju nečije želje , nego se procenjuje potreba. Verujem da će Vučić doneti pravu odluku.

  • Janoš

    9. septembar 2015 | 15:50

    Izbori su očito rešena stvar. Može dačić da priča šta hoće, nervoza kod njega je itekako primetna, što znači da se pribojava rezultata, pribojava se i za svoj budući status, a pribojava se izgleda i toga šta bi mu dojučerašnji drugar Tadić još mogao plasirati u javnost.

  • lila

    9. septembar 2015 | 17:40

    Verovatno znaju sta rade i sta je najbolje za sve nas kao i za njih. Na njima je da se dogovore sta ce i kako ce. Neka se samo ova polemika razgranici. Vucicu, donesi pravu odluku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA